reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Dzień dobry [emoji4]. Ja też wyleczyłam tę noc. Biodra mnie strasznie bolały od tego leżenia na bokach . Pół nocy kimałam na siedząco . Teraz czas budzić syna numer 1 i gnać na zajęcia. Mój Padre wyjechał na weekend do teściowej więc przejmuje jego zacne obowiązki rajdowe. Ale zabrał ze sobą psa [emoji6] więc mam ciut lżej .
Ciekawe jak czuję się Klaudia? Mam nadzieję że wszystko o nich dobrze [emoji4].

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

A w jakim szpitalu będziesz rodzić ? Jeśli można zapytać [emoji4] .

Witam się w tą paskudną sobotę... U mnie tak strasznie wieje, że nie wychylam dzisiaj nosa z domu. Noc minęła nieciekawie, budzilam się kilka razy przez ten wiatr, który zrobił mi też nieźle porządki na balkonie, a teraz czuję, że jakieś przeziębienie próbuje mnie dopaść :(

Lalamido jestem z Ostrołęki i tu tylko jeden szpital ;) A czemu pytasz?

Cześć dziewczyny. Ja poszłam spać po 1 i wstałam jakieś 15 minut temu, budzilam się w nocy kilka razy ale zaraz szłam spać dalej.
U mnie też wieje ale troszkę słonko przebija więc może później będzie można wyjść na jakiś krótki spacer i zakupy ;)

Dzień dobry :)

Klaudia co u Was? Uczycie się siebie? :)

Ja dopiero wstaję....nocka oki...na szczęście nie pada....ale wieje że ho ho...więc nici z łowienia ryb....trzeba coś innego wymyślić na dziś z atrakcji...
Milego dzionka. ....

Cześć Dziewczyny;)
U nas tak jak u większości z Was cała noc pizdzilo i lało...masakra...
Mała non stop to nogi prostowala to rączkami boksowala w sumie to jeszcze nie przestała... A mąż tylko biegał od okna do okna żeby sprawdzić czy jego solary jeszcze stoją...i jak tu spac8-)
Na poprawę się nie zapowiada, może Wy będziecie miały więcej szczęścia z pogoda;)

Klaudia jak tam pierwsza nocka z Nikosiem?;) Trzymajcie się ciepło. Aż Ci zazdroszczę że możesz już tulic swoje maleństwo<3​

U Nas też wieje że miałam wrażenie ze dach porwie a mój małżonek rano mówi ze u Niego super bo jest na wypadzie we Wloszech i chodzi wiosennie ubrany....i gdzie tu sprawiedliwość :D:rofl: a moja Mała w brzuchu wczoraj po kinie gdzie tam odgłosy bajki daly Jej popalić siedziała cicho aż musialam Ją budzić ;) ale w kinie zanim zasnęła oj dawala czadu....

pora za sprzątanie się zabrać. ...odkurzacz w dłoń i lecimy....

Ja dziś spałam, jak kamień (bo dwie pobudki w nocy, to jakby żadnej nie było, przy dotychczasowych atrakcjach i nocnych wycieczkach). ;)
Szybkie siku, chwila turlania i sen.
Wiercę się w tym łóżku jak w lunaparku, każą leżeć, a ja na leżąco jakieś akrobacje produkuję. W każdym razie ku mej radości bolał mnie w nocy kręgosłup. Tylko! Co prawda wyjazd mi go zrehabilitował spacerami i przestał dokuczać zupełnie, ale wolę już, gdy męczy mnie on, niż brzuch. :D
Skurczy w nocy null.
Ale dziś oszaleję w tym wyrze. Wczoraj leżałam już tak w miarę na stałe od 15 i jestem wykończona. Trochę potem pokombinowałam w kuchni, trochę coś sprzątnęłam, obejrzałam film, poczytałam i ostatecznie padłam ze zmęczenia (nudy!) po północy. A tu jeszcze tyle dni..

Śnili mi się za to moi byli faceci. Prawie wszyscy, a przynajmniej ci najważniejsi. Każdy był czuły, przejęty i każdy pytał o ojca Młodej. Musiałam opowiadać i tłumaczyć, jaki to fajny facet. Śnił mi się też mężczyzna, z którym byłam te ponad 10 lat i który uciekł przed ślubem. No i tutaj serducho fikało, duszysko cierpiało i nie chciało się od niego oderwać, bo i wiedziało, że to jedyny taki raz, kiedy może się przytulić. Obudziłam się chwilę po tym, gdy zapytał o twórcę mego tworzywa.
A w ogóle obudziłam się chwilę temu! :D
I mam wyrzuty sumienia, że tęsknię za fatalnym byłym, zamiast śnić o obecnym. :p

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się w tą paskudną sobotę... U mnie tak strasznie wieje, że nie wychylam dzisiaj nosa z domu. Noc minęła nieciekawie, budzilam się kilka razy przez ten wiatr, który zrobił mi też nieźle porządki na balkonie, a teraz czuję, że jakieś przeziębienie próbuje mnie dopaść :(

Lalamido jestem z Ostrołęki i tu tylko jeden szpital ;) A czemu pytasz?
Hejka [emoji4]. Coś mi się pokiełbasiło że Ty z Wawy . Ja kudłaty durnowaty [emoji12].

Do góry