reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Moja torba też pusta, mąż dzisiaj się zainteresował gdzie jest moja, aż byłam w szoku że takie zainteresowanie wykazał, we wtorek mam wizytę i myślę że po niej już trzebaby pakować bo to będzie 37tc więc wszystko się może zdarzyć... No i znowu nie śpię [emoji37] rls mam całego ciała [emoji35][emoji36][emoji51]a do tego coś mnie na żołądku męczy- może mała [emoji58]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moje Drogie, @Klaudia_i_nikodem jadaaaaą na porodówkę!!! Trzymamy kciuki i rozmawiamy z Bozią, bo Dziewczyna Zuch!!!:happy:

@DaWo wcześnie dzień zaczęłaś :(

Moje starsze dziecko wczoraj się doczekało i ...

18051814_1425805774108218_547311073_n.jpg

Ostatnia edycja:
Klaudia jesteśmy z Tobą! :) i się zaczęło powoli rozpakowywanie się :) aż mi ciarki przeszły

Gulba właśnie pisałam wczoraj z koleżanką i miała tak samo jak my miesiąc przed strasznie ją bolało spojenie, nie mogła się przekrecac z boku na bok i lekarz jej powiedział, że tak ma być. I urodziła naturalnie. Więc nie nakrecajmy się :) co ma być to i tak będzie bo na rozejscie choćby nawet to nic nie można tak naprawdę zaradzić.

Martussa82 jaki pokaźny ten Twój brzusio. A malunki słodkie :) dałaś córce pole do popisu :)

O rety, ale tu ruch... jak na Marszałkowskiej (pozdrowienia dla warszawianek) :D A tak na serio to fajnie jest Was wszystkie czytać ;)
Gratuluję wszystkim udanych wizyt, oby tak dalej, my wizytujemy we wtorek, to będzie już 36 tydzień :) Olo ja też mam wizyty u gin. co 4 tyg. Trzeba się cieszyć, że wszystko dobrze i nie ma potrzeby częstrzego kontrolowania sytuacji ;)

Klaudia trzymamy za Ciebie kciuki z całych sił. Bozia zdecydowała, żeby ten dzisiejszy dzień nie był jednak dla Ciebie dniem rozpaczy, tylko radości z narodzin syna i tego trzeba się trzymać :)

Co do karmienia to ja bez doświadczenia, ale nastawiam się na cyca i mam nadzieję, że wszystko pójdzie po mojej myśli ;)
Ostatnio nie narzekam na sen, bo potrafię od 23 do 9 spać z jedną lub dwoma przerwami, ale dzisiaj już przed 7 mąż obudził i po robocie...
Dziś ma przyjść karuzela dla Hani i będziemy sobie już słuchać melodyjek :)

Martussa widzę, że córka kreatywna po mamie ;)

Ale brzucho :) będzie super pamiątka :)
Ja dla mojej 3,5 latki muszę już zamówić prezent od młodszej siostry żeby się wkupiła w łaski :) Taki mam na nią sposób: mówię, że siostra nie widzi, ale wszystko z brzuszka słyszy i prezentu nie przywiezie. Od razu się hamuje :D

Dopada mnie już chyba stres przedporodowy... krztuszę się własną śliną... już kilka razy w ciągu ostatnich paru dni... Obudziło mnie to też dzisiaj w nocy... zaciągałam powietrze jak osioł. Takie rzeczy to na tle nerwowym ;/

@Klaudia_i_nikodem wygląda na to, że w urodziny będziesz już odpoczywać ze Skarbem przy piersi :D

Ostatnia edycja:
Klaudia i Nikodem to przykre, że tak ci się porobiło jak w najgorszych koszmarach. Mam nadzieję że będziesz umiała ten dzień uznać za szczęśliwa datę ale to będzie trudne. Jesteśmy z tobą myślami. Dasz radę.

@Klaudia trzymam kciuki za jak najszybsze i najmniej bolesne rozwiązanie!
Widocznie tak miało być, że Twoi chłopcy zmienią wartę tego dnia, byś nigdy nie była jednak sama.
Ściskam mocno.

Rany, ależ miałam dziś podłą noc.
Od 4 rano skurcze. Bolesne. Nieprzyjemne. Co 15min. I tak półtorej godziny. Nos-py wzięłam w ciągu ostatniej doby więcej niż Bozia przykazała. Każdy taki skurcz, to w głowie rysuje się tylko krótsza szyjka. :/
A wizyta za 18dni dopiero!
Zaraz jadę zdjąć Holter (znów podróż przez całe miasto w betoniarce) i ciekawe, jak ten nocny zapis się wkomponuje. :p

Powiedzcie mi dziewczyny. W środę po południu dostałam L4 na wizycie, ale nie mam mocy jechać z nim do pracy. Brzuch ciągle mi się stawia i się zwyczajnie boję. Jak to jakoś inaczej przekazać? Można? Czas mi się chyba kończy. :p

Klaudia powodzenia!!!!! Trzymaj się dzielnie Kobieto....jesteśmy z Toba!

Martussa jak będziesz coś wiedzieć zdawaj relację. Brzusio super. U Nas też juz było malowanie brzucha przez syna i męża :)

A my dzis z Młodym do kina idziemy na 11 bo nie ma dzis zajęć bo są egzaminy więc popcorn i kino...ciekawe jak ja wysiedze ale w święta wysiedzialam to i damy radę. ..
Ja torbę dla siebie mam spakowana ale dla Młodej nie muszę nic brać więc mama spakuje jak przyjedzie w zależności od pogody.

Milego dnia:)

@milkaklaudia - spory, spory, ale zgrabniejszy i mniejszy niż poprzednio :D

@Lefkowa - my już zakupiliśmy tablet dla Hanki od Alki, teraz tylko liścik napisać od młodszej siostry i za dwa tygodnie dostanie prezent. Chcieliśmy coś porządnego, bo pierdół ma mnóstwo, założyliśmy kontrolę rodzicielską i będziemy reglamentować używanie sprzętu :D

@Marta&Hania - uważaj, bo imiona zobowiązują :)

reklama
@Klaudia trzymam kciuki za jak najszybsze i najmniej bolesne rozwiązanie!
Widocznie tak miało być, że Twoi chłopcy zmienią wartę tego dnia, byś nigdy nie była jednak sama.
Ściskam mocno.

Rany, ależ miałam dziś podłą noc.
Od 4 rano skurcze. Bolesne. Nieprzyjemne. Co 15min. I tak półtorej godziny. Nos-py wzięłam w ciągu ostatniej doby więcej niż Bozia przykazała. Każdy taki skurcz, to w głowie rysuje się tylko krótsza szyjka. :/
A wizyta za 18dni dopiero!
Zaraz jadę zdjąć Holter (znów podróż przez całe miasto w betoniarce) i ciekawe, jak ten nocny zapis się wkomponuje. [emoji14]

Powiedzcie mi dziewczyny. W środę po południu dostałam L4 na wizycie, ale nie mam mocy jechać z nim do pracy. Brzuch ciągle mi się stawia i się zwyczajnie boję. Jak to jakoś inaczej przekazać? Można? Czas mi się chyba kończy. :p
Masz tydzień na dostarczenie, zrob ksero dla siebie i wyślij poleconym za potwierdzeniem odbioru żeby mieć jakby co podkładkę...

Do góry