reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

A ja walczę od wczoraj z ciśnieniem, dziś co mierze to w okolicach 150/90...zwiekszyłam dawkę leków i nie zostaje mi nic innego jak jakoś przetrwać święta. Do tego spać nie mogę bo ręce spuchniete i mi cierpna aż boli, zadna pozycja nie pomaga, siedzę w nocy na łóżku i płakać się chce. Jak nic czuję ze na wizycie po.świętach gin da mi skierowanie do szpitala...
Jedynie co mnie cieszy to że udało się zrealizować sesję brzuszkowa w piątek, teraz czekamy na obróbkę i zdjęcia.

Życzę Wam wszystkim spokojnych świąt Wielkanocnych. Trzymajcie się dziewczynki.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
A czy przyjmujesz magnez bo te dretwienia to brak magnezu on tez cisnienie obniza ja biore az 7 tabletek dziennie magnezu. A do szpitala nie jest Ci potrzebne skierowanie od ginekologa.

reklama
U mnie dzis dzien jezdzony, ale w porownaniu do Was zdecydowanie spokojniejszy i bez specjalnych wysilkow dla mnie. Jutro pewnie bedzie podobnie. Pozdrawiamy wraz z pieselem tesciow ;)
1492290551-aaaaaa.jpeg

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiesz co to obojetnie jaki czym wieksza aby dawka mniej do polkniecia tabletek zeby chociaz dawka byla tak ok 200 magnezu i wtedy po 2 tabletki 3 razy dziennie magnez nie jest szkodliwy przed porodem trzeba odstawic bo on tez dziala przeciw skurczowo ale cisnienie ladnie obniza a przewaznie magnez jest z wit b6.
Dziewczyny mose doradza jaki magnez konkretnie z nazwy biora bo ja to roznie co w aptece poradza aby dawka byla spora ☺

Wiesz co to obojetnie jaki czym wieksza aby dawka mniej do polkniecia tabletek zeby chociaz dawka byla tak ok 200 magnezu i wtedy po 2 tabletki 3 razy dziennie magnez nie jest szkodliwy przed porodem trzeba odstawic bo on tez dziala przeciw skurczowo ale cisnienie ladnie obniza a przewaznie magnez jest z wit b6.
Dziewczyny mose doradza jaki magnez konkretnie z nazwy biora bo ja to roznie co w aptece poradza aby dawka byla spora [emoji5]

Mi lekarka doradzała Asmag bez witaminy b6. 3x po 2 tabletki. Mam go zażywać do końca 38 tc.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się poniedziałkowo, wciąż jeszcze świątecznie!
Ja już jestem w swoich 4 kątach w Wawie.

@Karlik - straszną masz tą teściową. Ja ze swoją nie dogaduję się najlepiej, ale jeśli chodzi o pomoc to nie mogę narzekać. Chociaż ja się czuję całkiem nieźle, to przez cały pobyt u teściów nie wolno mi było palcem kiwnąć, mogłam co najwyżej pomóc przy nakrywaniu do stołu. Nawet do zlewu, żeby pozmywać nie pozwoliła mi się teściowa zbliżyć.Więc cały weekend tylko leżałam i jadłam.
Za to młody dostał jakiegoś szału bo cały dzień i noc wierzga. Nie mogłam spać do 3 w nocy, potem to już chyba z wyczerpania straciłam przytomność bo po obudzeniu się on nadal wierzga.

@Olo32 - świetne zdjęcie :)

Hej dziewczynki i ja sie witam swiatecznie.
Wczoraj sniadanie u tesciow pozniej swieta u rodzicow ale powiem Wam ze juz jakos ciezko siedziec przy stole i noe ciesza jakos te swiwta dzis tez mamy zaproszenie do jednych i drugich a ja juz noe mam sil. Dzis dzien lezakowania starczy siedzenia.
Milego dnia Wam zycze u mnie dzis sloneczko ☺

reklama
Witam sie i ja świątecznie :)
Olo, świetne zdjecie..:)
Dziś już spokojnie w domu. Wczoraj poodwiedzalismy wszystkich...babcie jedna druga trzecia...i teściów bo ja jeszcze mam swoje babcie więc ilości osób do odwiedzin mamy trochę....moi rodzice nad morzem wiec jutro przyjada do Nas...
wiec my dzis odpoczynek...jedzenie i może kino lub basen bo pogoda brzydka pada i Młodemu troche atrakcji zapewnić. ...
nie przejadajcie sie za dużo bo brzuchow nie wciagniecie do zdjęć ;)

Do góry