Ja wczoraj miałam takie bóle pół na pół jak okres pół na pół jak problemy z jelitami, ale przeszły.
Dziś za to mnie tak ciągnie skóra przy pępku, że aż boli. Ale torby oczywiście jeszcze nie spakowane
Może skocz na ip, żeby się nie denerwować?
Właśnie pojechał pan stolarz - szafki już na swoim miejscu, więc sprzątam, układam i się cieszę, że będzie chociaż trochę porządku w domu, bo te walające się wszędzie kuchenne rzeczy już mnie irytowały.
U nas święta jeżdżone i to mocno, więc robię tylko ciacha i to takie niestandardowe - ciasteczka brownie i tort czekoladowy z jakichś zdrowych składników
Jakieś trzy tygodnie temu zamówiłam łóżeczko, dostałam info, że zamówienie będzie zrealizowane 26 kwietnia (już wcześniej ustalałam ze sklepem, że mają długi czas realizacji, więc spoko). Dziś zadzwonił kurier, że ma przesyłkę - okazało się, że oddzielnie wysłali materacyk. Ale co najlepsze - kurier przez telefon zapytał, czy może mi tego materacyka nie dostarczać do drzwi, bo on stoi od bocznej uliczki i czy może mi paczkę podać PRZEZ OGRODZENIE. No żesz kutfa żartowniś się znalazł..