reklama
waraai
Fanka BB :)
ABC Design. 3Tec.
Ostatecznie - podoba mi się design.
Ja coś - zawsze można zmienić..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatecznie - podoba mi się design.
Ja coś - zawsze można zmienić..
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Bryy
W Sławkowie słoneczko, będzie suszenie prania, wietrzenie pościeli
KopAlka nasza w nocy grzecznie śpi, za to w dzień nie mogę być w bezruchu, bo się dziecięciu nudzi - bujać, chodzić, hałasować - i jest wtedy super Coraz bardziej lubię to nasze drugie dziecko
Pojawiają się skurcze treningowe, ale strachu nie ma, bo odpuszczają i są nieregularne
Wizytę mam 27 marca i mam na nią zrobić tylko morfo i mocz - od poprzedniej wizyty minie wtedy 3 tyg - to w temacie częstszych spotkań z lekarzem. jeszcze nie puchnę spektakularnie, apetyt cudownie dopisuje, wyprawka się kompletuje... Zgaga łaskawa i rzadko mnie nawiedza.
Do fryzjera na farbowanie i postrzyżyny też się wybieram, a co! Lans na porodówce musi być - więc dopiero w kwietniu, żeby w maju jeszcze jako się prezentować
@waraai gondolka wydaje się całkiem przyzwoita Co do spacerówki - zima zimie nierówna... i tak ich trzeba będzie naubierać i poprzykrywać... Zawsze można śpiworek do spacerówki zakupić
Dobra, Mąż zamówił żurek i naleśniki z serem, zabieram się za obiad... Ze smuteczków - szlag trafił mój piekarnik po 8 latach używania zaledwie... i ciastków nie ma jak wypiekać...
Ucałowania, Drogie Majówki.
W Sławkowie słoneczko, będzie suszenie prania, wietrzenie pościeli
KopAlka nasza w nocy grzecznie śpi, za to w dzień nie mogę być w bezruchu, bo się dziecięciu nudzi - bujać, chodzić, hałasować - i jest wtedy super Coraz bardziej lubię to nasze drugie dziecko
Pojawiają się skurcze treningowe, ale strachu nie ma, bo odpuszczają i są nieregularne
Wizytę mam 27 marca i mam na nią zrobić tylko morfo i mocz - od poprzedniej wizyty minie wtedy 3 tyg - to w temacie częstszych spotkań z lekarzem. jeszcze nie puchnę spektakularnie, apetyt cudownie dopisuje, wyprawka się kompletuje... Zgaga łaskawa i rzadko mnie nawiedza.
Do fryzjera na farbowanie i postrzyżyny też się wybieram, a co! Lans na porodówce musi być - więc dopiero w kwietniu, żeby w maju jeszcze jako się prezentować
@waraai gondolka wydaje się całkiem przyzwoita Co do spacerówki - zima zimie nierówna... i tak ich trzeba będzie naubierać i poprzykrywać... Zawsze można śpiworek do spacerówki zakupić
Dobra, Mąż zamówił żurek i naleśniki z serem, zabieram się za obiad... Ze smuteczków - szlag trafił mój piekarnik po 8 latach używania zaledwie... i ciastków nie ma jak wypiekać...
Ucałowania, Drogie Majówki.
waraai
O.
Martwy piekarnik to smutek wszechwielki!
Wiem, gdyż - sama żyłam dwa miesiące z takim trupem (który jak się okazało, miał tylko zwarcie ;P - nie ma to, jak życie bez faceta ;]).
Ale gdy go reaktywowano, ciasta piekłam chyba codziennie. [emoji23]
Martwy piekarnik to smutek wszechwielki!
Wiem, gdyż - sama żyłam dwa miesiące z takim trupem (który jak się okazało, miał tylko zwarcie ;P - nie ma to, jak życie bez faceta ;]).
Ale gdy go reaktywowano, ciasta piekłam chyba codziennie. [emoji23]
Klaudia_i_nikodem
Ooo mnie się podoba!! BardzoKupiłam wózek.
No.
Prawie kupiłam, bo odbiorę go dopiero w piątek (albo i nie ;P).
Tonę w internetach, czytam opinie, jeżdżę po sklepach, gapię się na ludzi na ulicach i jestem w coraz większej kropce.
W sumie w większości 2w1 martwią mnie spacerówki i zima (nie mówię o tych za kosmiczne pieniądze, ale i tu nie byłabym pewna).
Syn te 15lat temu miał taką wypasioną.
Szeroka, wygodna, ciepła, no cudo. W ogóle mieliśmy pojedyncze wózki.
Bo i głęboki. I potem ta spacerówka. I parasolka. Dwa pierwsze ciężkie jak diabli, byłam sama, nosiłam po schodach z zakupami i dałam radę.
Ten jest taki.
Z wad - mały kosz. ;D
Trzy koła (nie znam się, ale podjazdy będą wyzwaniem).
I chyba niezimowa spacerówka (tę myślę zakupić pod koniec roku osobno i docelowo).
Gondola na te pierwsze miesiące sobie poradzi, jak myślicie?
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Marta&Hania
Zaciekawiona BB
Dzień dobry mamuśki Witamy się z Haneczką ten słoneczny dzionek U nas w planach na dziś małe zakupy i dotlenianie
Co do fikania małej w brzuszku to preferuje ona raczej godziny ranne i wieczorne. Później po 22 sobie zasypia, czasami ok. 3 chwilę się pokręci i o 6 już szaleje
Jeśli chodzi o wózek to zastanawiały mnie zawsze pod względem prowadzenia i stabilności te z trzema kołami, ale nie miałam nigdy okazji się przekonać i u nas wybór padł na Anex Sport.
Miłego dnia
Co do fikania małej w brzuszku to preferuje ona raczej godziny ranne i wieczorne. Później po 22 sobie zasypia, czasami ok. 3 chwilę się pokręci i o 6 już szaleje
Jeśli chodzi o wózek to zastanawiały mnie zawsze pod względem prowadzenia i stabilności te z trzema kołami, ale nie miałam nigdy okazji się przekonać i u nas wybór padł na Anex Sport.
Miłego dnia
waraai
Pojechałam jednak w końcu na kontrolę do gin z tym moim kamiennym brzuchem.
Dostałam magnez i Nospę rozpisaną kilka razy dziennie i w razie czego mam jechać do szpitala, żeby mogli zbadać czynność skurczową i włączyć leki podtrzymujące.
No i dużo wypoczywać i polegiwać.
Poczekam do piątku (bo w sobotę wyjeżdżam) i jeżeli się nie uspokoi, to podskoczę na IP.
Szyjka zamknięta i 3,8cm długa.
Zatem z tej strony jest spoko. ;]
Dostałam magnez i Nospę rozpisaną kilka razy dziennie i w razie czego mam jechać do szpitala, żeby mogli zbadać czynność skurczową i włączyć leki podtrzymujące.
No i dużo wypoczywać i polegiwać.
Poczekam do piątku (bo w sobotę wyjeżdżam) i jeżeli się nie uspokoi, to podskoczę na IP.
Szyjka zamknięta i 3,8cm długa.
Zatem z tej strony jest spoko. ;]
reklama
DaWo
Dziewczyny tak mi czasami się robi brzuch twardy ale z jednej strony(lewej).
Dużo leżałam w czasie ciąży na lewym boku i wiecie, że wydaje mi się że dziecko w brzuchu bardziej po lewej stronie jest.
Czy tak może być, czy to moje wymysły?
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Dużo leżałam w czasie ciąży na lewym boku i wiecie, że wydaje mi się że dziecko w brzuchu bardziej po lewej stronie jest.
Czy tak może być, czy to moje wymysły?
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom