reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Dziewczyny, a macie jakiś sposób na to, żeby się dzidziuś prawidłowo obrócił? Mój cały czas jest ustawiony pośladkowo a termin mam na 9 maja. Lekarze już kręcą nosem, że się nie chce obrócić i że niedługo może nie mieć na to miejsca :(
Z tego co mi położna opowiadała to w szpitalu w dniu porodu nawet można robić jakieś ćwiczenia, dzięki którym dziecię może się prawidłowo wstawić w kanał. Nie zawsze się udaje ale z tego co wiem jest szansa, że się obróci ;)

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, co tu dużo gadać. Mój tata zarządza taką sala, zdarzają się tacy co wynajmując ją na chrzest już zapisują komunię, a przy okazji komunii zapisują na"18" -takie mózgi są na świecie [emoji16]i mówię o wiejskiej sali... (Jest 3:59po co spać, chyba założę wątek Rozmowy Nocą, a może już jest...)

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

@DaWo wyśpij się kobieto w końcu... :)

Ja wstałam dzisiaj z dwiema olbrzymimi plamami przy prawej piersi... musiałam chyba jakiś ucisk zrobić, że mi tak to ruszyło... jestem przerażona :oo2:jak tak dalej pójdzie będę musiała nosić wkładki laktacyjne... a co do nich to polecam Wam bardzo te z Johnsona... jeżeli nic się z nimi nie zmieniło.. kiedy karmiłam Marysię wszystkie inne się rolowały, trochę jakby uczulały, a te zawsze na miejscu i praktycznie niewyczuwalne (w porównaniu do innych).
(nikt mi za tę reklamę nie zapłacił, jest to moje subiektywne odczucie :D )

Miłego dnia, u mnie zapowiada się piękna pogoda.

Witam Drogie Panie :) zaczynamy kolejny dzień...u mnie słońce ale zimnoooo 1 stopień. ...wrrrr...ja sie szykuje do fryzjera i chwila jak codziennie ogarnianie domu...codziennie to samo sprzątanie hihi:D
Milego dnia dla Was !!!

Lefkowa, czyli Twój organizm juz gotowy na malenstwo...ja widzę ze jak przycisne to leci...ale tak to spokój...
DaWo, niewiem ale u mnie dziś pomoglo spanie na prawym boku...wiem ze nie powinno ale na lewym boku bardzo bolal mnie brzuch i położyłam sie na prawym i prawie cała nocka przespana...

Dzień dobry!
Mój mały dzisiaj dał do wiwatu w nocy. Niby przekręcić się nie chce, ale kopać to potrafi. Jakiś nadpobudliwy w nocy się robi, zieeww... a tutaj trzeba jeszcze remont ogarnąć i do pracy lecieć. Wasze maleństwa też się tak wiercą nocami, że spać nie dają?

Kupiłam wózek.

No.
Prawie kupiłam, bo odbiorę go dopiero w piątek (albo i nie ;P).
Tonę w internetach, czytam opinie, jeżdżę po sklepach, gapię się na ludzi na ulicach i jestem w coraz większej kropce.
W sumie w większości 2w1 martwią mnie spacerówki i zima (nie mówię o tych za kosmiczne pieniądze, ale i tu nie byłabym pewna).
Syn te 15lat temu miał taką wypasioną. ;)
Szeroka, wygodna, ciepła, no cudo. W ogóle mieliśmy pojedyncze wózki.
Bo i głęboki. I potem ta spacerówka. I parasolka. Dwa pierwsze ciężkie jak diabli, byłam sama, nosiłam po schodach z zakupami i dałam radę.

41ec0a2bb32b976a3f79614689dee3de.jpg

Ten jest taki.
Z wad - mały kosz. ;D
Trzy koła (nie znam się, ale podjazdy będą wyzwaniem).
I chyba niezimowa spacerówka (tę myślę zakupić pod koniec roku osobno i docelowo).

Gondola na te pierwsze miesiące sobie poradzi, jak myślicie? ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry