reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Dziewczyny, a macie jakiś sposób na to, żeby się dzidziuś prawidłowo obrócił? Mój cały czas jest ustawiony pośladkowo a termin mam na 9 maja. Lekarze już kręcą nosem, że się nie chce obrócić i że niedługo może nie mieć na to miejsca :(
Z tego co mi położna opowiadała to w szpitalu w dniu porodu nawet można robić jakieś ćwiczenia, dzięki którym dziecię może się prawidłowo wstawić w kanał. Nie zawsze się udaje ale z tego co wiem jest szansa, że się obróci ;)

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, co tu dużo gadać. Mój tata zarządza taką sala, zdarzają się tacy co wynajmując ją na chrzest już zapisują komunię, a przy okazji komunii zapisują na"18" -takie mózgi są na świecie [emoji16]i mówię o wiejskiej sali... (Jest 3:59po co spać, chyba założę wątek Rozmowy Nocą, a może już jest...)

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

@DaWo wyśpij się kobieto w końcu... :)

Ja wstałam dzisiaj z dwiema olbrzymimi plamami przy prawej piersi... musiałam chyba jakiś ucisk zrobić, że mi tak to ruszyło... jestem przerażona :oo2:jak tak dalej pójdzie będę musiała nosić wkładki laktacyjne... a co do nich to polecam Wam bardzo te z Johnsona... jeżeli nic się z nimi nie zmieniło.. kiedy karmiłam Marysię wszystkie inne się rolowały, trochę jakby uczulały, a te zawsze na miejscu i praktycznie niewyczuwalne (w porównaniu do innych).
(nikt mi za tę reklamę nie zapłacił, jest to moje subiektywne odczucie :D )

Miłego dnia, u mnie zapowiada się piękna pogoda.

Witam Drogie Panie :) zaczynamy kolejny dzień...u mnie słońce ale zimnoooo 1 stopień. ...wrrrr...ja sie szykuje do fryzjera i chwila jak codziennie ogarnianie domu...codziennie to samo sprzątanie hihi:D
Milego dnia dla Was !!!

Lefkowa, czyli Twój organizm juz gotowy na malenstwo...ja widzę ze jak przycisne to leci...ale tak to spokój...
DaWo, niewiem ale u mnie dziś pomoglo spanie na prawym boku...wiem ze nie powinno ale na lewym boku bardzo bolal mnie brzuch i położyłam sie na prawym i prawie cała nocka przespana...

Dzień dobry!
Mój mały dzisiaj dał do wiwatu w nocy. Niby przekręcić się nie chce, ale kopać to potrafi. Jakiś nadpobudliwy w nocy się robi, zieeww... a tutaj trzeba jeszcze remont ogarnąć i do pracy lecieć. Wasze maleństwa też się tak wiercą nocami, że spać nie dają?

Kupiłam wózek.

No.
Prawie kupiłam, bo odbiorę go dopiero w piątek (albo i nie ;P).
Tonę w internetach, czytam opinie, jeżdżę po sklepach, gapię się na ludzi na ulicach i jestem w coraz większej kropce.
W sumie w większości 2w1 martwią mnie spacerówki i zima (nie mówię o tych za kosmiczne pieniądze, ale i tu nie byłabym pewna).
Syn te 15lat temu miał taką wypasioną. ;)
Szeroka, wygodna, ciepła, no cudo. W ogóle mieliśmy pojedyncze wózki.
Bo i głęboki. I potem ta spacerówka. I parasolka. Dwa pierwsze ciężkie jak diabli, byłam sama, nosiłam po schodach z zakupami i dałam radę.

41ec0a2bb32b976a3f79614689dee3de.jpg

Ten jest taki.
Z wad - mały kosz. ;D
Trzy koła (nie znam się, ale podjazdy będą wyzwaniem).
I chyba niezimowa spacerówka (tę myślę zakupić pod koniec roku osobno i docelowo).

Gondola na te pierwsze miesiące sobie poradzi, jak myślicie? ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry