Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Tak czytałam o tych waszych ostatnich wyjazdach i zazdroszczę. dlatego że wyjazd wakacyjny zostawiłam na wrzesień, a tu ciąża co prawda planowana i wyczekiwana , ale zaraz pojawił się krwiak i plemienia, więc zakaz wyjazdów. Teraz gdy jest ostatnia chwila na wyjazd we dwoje ja jestem uziemiona przez zagrożenie przedwczesnym porodem. Jak dla męża powiedziałam że jedziemy na wakacje w tym roku z kilku miesięcznym dzieckiem to pokrecil tylko głową. Więc pytanie do Was z jak małymi dziećmi wyjezdzalyscie na wakacje np. nad polskie morze?
Ale dużo do nadrobienia dziś miałam
Dzień dobry,
@mania1987 my jedziemy w tym roku na 2 tyg nad Bałtyk pod koniec lipca, Ala będzie mieć 3 miesiące. Zakładam, że się wszystko uda A mamy około 650 km przed sobą Doświadczeń z takim maluchem zero ale spokój we mnie ogromny. Z km jej będzie lepiej jak nie z nami, a starsza potrzebuje jodu, więc jedziemy ku zmartwieniu obu teściowych
@waraai - cholera, poszłabym się komuś pokazać, serio... Nerwy nerwami, ale dwa dni to sporo....
@asia333podlasie - mój dostaje na dzień chłopaka, już bez przesady Obiad mu zrobię na jutro do pracy ewentualnie... Jak zawsze
MIłego dnia, "to do list" na dziś długa, trza się ruszyć dopóki są siły
Buziaki!!