reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

J
Po kiepskiej nocy ( jakieś lęzki i stresy mnie dopadają) melduje się od rana.
Powiedzcie mi mamy które mają starsze pociechy - pozwalacie/pytacie starsze o jakieś wybory łóżeczek/pościeli/wózków i innych rzeczy dla maleństwa?
Ja pokazywałam moim kosze mojzesza i ich tandetny gust mną wstrząsnął i teraz musza się już zachwycać moimi wyborami - ha ha ha
Hej, hej, ja moją ośmiolatkę pytam, czasem sie zgadzamy, czasem mmniej, ale widzę,że ją to mocno angażuje, zależy jej by było ładnie,już wie, jakie body/pajace/śpioszki są wygodne do zakładania i takie wybierałyśmy z darów od koleżanek :D I bardzo mi odpowiada jej podejście, ma dobre pomysły i spostrzeżenia jak na dziewczynkę ośmioletnią... :) My dziś wizytujemy, będę się meldować :D
Buziaki!!

Różowo, @milkaklaudia ,ale super :D Te lampiony to na prąd czy na baterie? :) Fajooooowe, chciałabym na prąd takie :D

reklama
U mnie Staś podobnie jak u DaWo, obejrzy ale nie interesuje go i mówi wybierz sama. Ale jak pojechaliśmy kupić kołyskę to potem interesowało go składanie z tata a na końcu wszedł do Niej jak jeszcze była na podłodze ;)

Jak chodziliśmy po sklepach dziecięcych z moją pieciolatka to ona szukała ubranek i rzeczy dla siebie ale jak oglądam coś w Internecie to patrzy razem ze mną i mówi co jej się podoba a co nie ;)

Właśnie jestem po wizycie [emoji57] mała ma 1700 i teraz wizyty co dwa tygodnie bo po 30tygodniu ponoć tak jest.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Zależy gdzie, ja mam normalnie co 4 tak jak było :) mój chłopak miał wczoraj 2300 gr, jestem znów w szpitalu więc mam informacje na bieżąco :D

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Super DaWo ! Kawał kobity :-) Niech nabiera jeszcze masy (z 1400 wystarczy) i do mamusi na rączki :-)
U mnie też zawsze były wizyty co 2 tygodnie w ostatnich miesiącach.

Klaudia- ale leżysz w szpitalu? coś się zadziało?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry