reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Patrze ze mamy taki sam gust ☺ tylko ze u mnie chlopak ☺ ile zaplacilas za lampiony?
Kurcze jakie fajne lozeczko teraz ciezko takie nowe znalezc uzuwane widzialam niebieskie ale bez szuflady wiec lipa . Kiedy teraz wizytujesz?
Łóżeczko po siostrzenicy w ogóle nie zniszczone ale widzialam takie na allegro. Teraz wizytę mamy 20 marca, już doczekać się nie mogę. A Wy kiedy Asia? Lampiony w pepco za niecałe 20 zł. Wyglądały marnie w pudełeczku a po rozłożeniu taki efekt :D

Martussa82 niestety lampiony na baterie dwie grube. Tata patrzył jak to wykombinować i zamienić na zwykłą wtyczkę :) Może się udaa :)
Dawo spora Twoja dziewczynka :) super :) gratulacje już pewnie bobas prawdziwy :)
KlaudiaNikodem znowu szpital... Ty to chyba już kazdy kąt znasz w tym szpitalu i wszystkich lekarzy. Współczuję Ci naprawdę.... wiecznie coś ehhhh..
Karlik to tylko była przymiarka pościeli do łóżeczka nic jeszcze z tego nie jest wyprane, będę prała wszystko później żeby było świeżutkie. I żeby można już było suszyc na dworze, na swiezym powietrzu - byłoby fajnie :)

reklama
Cześć i czołem, dziewczęta! :)

Wyszłam właśnie od gin.
Moje niewielkie dziewczę waży 1400g. ;)
Wg OM mam 28tc+1 i panna zawsze szła rozwojowo idealnie do wieku ciąży. Teraz nabrała masy, długości i wg USG ma 29tygodni i poród o tydzień szybciej.
Ja natomiast w ciągu trzech tygodni przytyłam 600g, czyli - Młoda przytyła więcej od matki. ;P

Ad serca.
Tymczasem nie ma przeciwskazań do SN. Zapis, jak zapis - mam wg słów lekarza wadę, która przekłamuje w EKG obraz zawałowy. Nie to, żebym wczoraj sama prawie na ten zawał nie zeszła z nerwów. ;)
Leczę się od lat, miałam jedną nieudaną ablację, ale od pocz. ciąży nie biorę leków - paradoksalnie mimo widocznej wady ciąża świetnie wpływa na moje serce i jestem zdrowsza, niż byłam. ;D

Tak czy inaczej - panna rozwija się poprawnie, ja ciągle się trzymam, jest gut. ;)

Jedynie boję się o swój tyłek, bo mi gin żelazo jeszcze zwiększyła. :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczęta!
@Klaudia_i_nikodem kawał chłopaka! Trzymaj się dzielnie i szybkiego wyjścia ze szpitala, bo wszystkie pamiętamy jak tam karmią ;)

@waraai super, że nie ma przeciwwskazań do SN, bo opisu brzmiało to groźnie.

@Karlik dzięki za podrzucenie kolejnych linków do wpisów Sroki. Dziś leniwy dzień w domu i mam plan trochę poczytać :)

Ja melduję dobre wyniki wczorajszych badań krwi i moczu. Hematokryt cały czas spada, hemoglobina już też na dolnej granicy, ale poza tym wszystko ok. No, trochę pH moczu mi się podniosło, bo zawsze było 5,0, a teraz 6,5.

Miłego wtorku :)

Cześć Dziewczęta!
@Klaudia_i_nikodem kawał chłopaka! Trzymaj się dzielnie i szybkiego wyjścia ze szpitala, bo wszystkie pamiętamy jak tam karmią ;)

@waraai super, że nie ma przeciwwskazań do SN, bo opisu brzmiało to groźnie.

@Karlik dzięki za podrzucenie kolejnych linków do wpisów Sroki. Dziś leniwy dzień w domu i mam plan trochę poczytać :)

Ja melduję dobre wyniki wczorajszych badań krwi i moczu. Hematokryt cały czas spada, hemoglobina już też na dolnej granicy, ale poza tym wszystko ok. No, trochę pH moczu mi się podniosło, bo zawsze było 5,0, a teraz 6,5.

Miłego wtorku :)
@Olo32 okaz zdrowia z Ciebie! Stworzona do rodzenia dzieci! :)

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Milka a gdzie kupilas baldachim tez spadkowy? Ja chcem tez taki caly bialy zeby do kazdej poscieli pasowal.
Niestety nie pomogę Ci bo baldachim też dostałam po siostrzenicy także wszystko zamawiane ok. 4 lat temu :) przez allegro oczywiście. No to tylko dwa dni później masz wizytę, znów będziemy mogły się idealnie porównać :)

Waraai to najwazniejsze, ze nie jest źle a w sumie lepiej :) i że bedziesz mogła rodzić naturalnie :)

Do góry