Olo32
Fanka BB :)
@Olo32 okaz zdrowia z Ciebie! Stworzona do rodzenia dzieci!
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Olo32 okaz zdrowia z Ciebie! Stworzona do rodzenia dzieci!
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja teraz zwiedzam szpital w którym chce rodzic, inny niż poprzednio, więc zawsze to jakiś plus, w razie W wiem gdzie jechać.Łóżeczko po siostrzenicy w ogóle nie zniszczone ale widzialam takie na allegro. Teraz wizytę mamy 20 marca, już doczekać się nie mogę. A Wy kiedy Asia? Lampiony w pepco za niecałe 20 zł. Wyglądały marnie w pudełeczku a po rozłożeniu taki efekt
Martussa82 niestety lampiony na baterie dwie grube. Tata patrzył jak to wykombinować i zamienić na zwykłą wtyczkęMoże się udaa
Dawo spora Twoja dziewczynkasuper
gratulacje już pewnie bobas prawdziwy
KlaudiaNikodem znowu szpital... Ty to chyba już kazdy kąt znasz w tym szpitalu i wszystkich lekarzy. Współczuję Ci naprawdę.... wiecznie coś ehhhh..
Karlik to tylko była przymiarka pościeli do łóżeczka nic jeszcze z tego nie jest wyprane, będę prała wszystko później żeby było świeżutkie. I żeby można już było suszyc na dworze, na swiezym powietrzu - byłoby fajnie![]()
Trzymam kciuki!! Wierzę że będzie SNjutro się okaże, czy do rodzenia SN - mam wizytę u tego neurochirurga, który operował mój kręgosłup i się okaże, czy są przeciwwskazania do porodu naturalnego czy nie...
No to exstraJa teraz zwiedzam szpital w którym chce rodzic, inny niż poprzednio, więc zawsze to jakiś plus, w razie W wiem gdzie jechać.i powiem Wam, że gastronomia tutaj jest po prostu DOBRA,na co w życiu nie liczyłam!! Jest smacznie!! Mówię serio!! ;D
Życzymy by wyszło po Twojej myślijutro się okaże, czy do rodzenia SN - mam wizytę u tego neurochirurga, który operował mój kręgosłup i się okaże, czy są przeciwwskazania do porodu naturalnego czy nie...
Lubię czytać Twoje postyAleż tu ruch
Tylko was zostawić
My dziś po wizycie - szyjka długa, twarda i zamknięta, Alucha waży 1700 gramów, zatem wyhamowała i idzie w zgodzie z terminami i swoim wiekiem (31/32 tydz) Zgaga i nietrzymanie moczu mają minąć po ciąży (żart lekarza)Ułożona na nietoperza, (odwróciła się a nie "przekręciła" - poinstruował gin, no miał dziś dzień na żarty, no naprawdę)
serce wali jej jak młot, 3 maja wieczorem lub 4 rano stawiam się do szpitala i mnie rozcinają. dwa tyg wcześniej konsultacja anestezjologiczna w szpitalu. Następna wizyta 27 marca, z badań jedynie mocz i morfologia do zrobienia, reszta pewnie dojdzie na połowę kwietnia. Waga moja - 15 in plus...
Tyle.
Pieluszki tetrowe i flanelkowe dojechały dziś, zapełnia mi się graciarnia
@Olo32 no bardzo jestem ciekawa, co Ci nakażą![]()