reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

@Karlik nie mam pojęcia. :)
W sensie - nie wiem, czy nie wykopią mnie ze szpitala z pomocy doraźnej. :D a chirurg w niedzielę raczej tylko w takich placówkach.

@DaWo ja ostatnio myślę o wielofunkcyjnym. Taka spacerówka, którą kładzie się na płasko i robi z niej gondolkę.
W sumie gondola to na tych ciepłych miesięcy wypadnie tylko..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Te z ładnymi gondolami mają okropne i małe spacerówki, a jak już jest duża spacerówka to gondola szmaciana i tak źle i tak niedobrze [emoji31] nic mi nie pasuje,a jak mam kupić żeby kupić to wolę głęboki po franku,a wybulić na lepszą spacerówke. Franek miał 3-4 lata to jak było trzeba to spał w spacerówce ale ona już trafiła na śmietnik. Chcę dużą bo jak widzę te parasolki to mi się słabo robi[emoji53][emoji44][emoji19] mam nadzieję że to jest ciążowe niezdecydowanie i potem będzie lepiej[emoji106][emoji135]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie :) W szpitalach oni nieco olewają. Dziewczyna, z którą byłam na sali mówi lekarce prowadzącej, że ma skurcze po antybiotyku to przepisała jej leki na uspokojenie ;p Zresztą wszystkie dostawałyśmy na sali na uspokojenie ;p żeby nie panikować
I mnie na sali dziewczyna ewidentne miała problemy z nadmiarem magnezu we wlewie. Dostawała non stop na skurcze, twarz miała purpurowa w głowie jej sie kręciło, przestawała normalnie widzieć, słabo jej było. Wezwali neurologa- przyszedł dobę pózniej a magnez nadal leciał sobie do żył. Jak odstawili- wszystko minęło.

Waraai- daj znac jak Ci dzis pomogą.
Moi pojechali na rowery bo znow piękny dzien. A ja dla odmiany... Leżę :)

Straszne te przypadki co piszecie aż strach do szpitala się kłaść. Zamiast Ci pomóc to jeszcze zaszkodza.
A my właśnie wracamy sobie z Karpacza. Spontaniczny wyjazd zorganizowany przez dziadków. Chłopaki na nartach poszaleli a my miasto kawiarnie i restauracje i chyba wracam 2 kg cięższa :) ale pogoda była rewelacyjna. A na stokach śnieg ❄
Jutro mam dostać łożeczko dla małej także powoli krokami do przodu urządzamy się.
Waraai dawaj znać. Oby wszystko było dobrze. Trzymaj się i nie daj się :)

cześć drogie Mamy, ja z lipcówek 2016 ;) mam dużo nowych, oryginalnych rzeczy firmy La Millou, z likwidacji sklepu. nie bede tu wklejac linka zeby nie spamowac, ale jesli ktoras bylaby zainteresowana oferta, to zapraszam na priv! pozdrawiam ;)

Hej ho!
Myślałam, że milion postów do przeczytania będzie po całym dniu niewchodzenia na forum, a tu klops!
Byłam dziś na warsztatach dla przyszłych rodziców. Fajna sprawa. Co prawda sporo prezentacji stricte reklamowych, ale nawet ciekawych. Poza tym szybka prezentacja metod postępowania przy dławiącym się dziecku w wykonaniu ratownika medycznego plus wystąpienie Pawła Zawitkowskiego. Świetnie się tego faceta słucha. Mam w domu jego książkę, dokupiłam drugą :)

Potem spacer nad Wisłą z mężem i pyszna pizzunia ;) A teraz z tego dotlenienia padam na gębę ;)

Jednym z komercyjnych wystąpień była prezentacja Polskiego Banku Komórek Macierzystych. Co sądzicie o takim magazynowaniu komórek krwi na własne potrzeby (czyli chodzi mi o to płatne magazynowanie)?

U mnie tez fajny weekend kupilam dzis wozek i duzo pierdul ☺ jak posciel karuzele kocyki reczniki nic jeszcze nie mialam a teraz zostaly mi jakies drobne rzeczy ☺ ale po zakupach tez padnieta jestem jednak ciaza daje we znaki ☺
Milego wieczorku☺

U mnie tez fajny weekend kupilam dzis wozek i duzo pierdul [emoji5] jak posciel karuzele kocyki reczniki nic jeszcze nie mialam a teraz zostaly mi jakies drobne rzeczy [emoji5] ale po zakupach tez padnieta jestem jednak ciaza daje we znaki [emoji5]
Milego wieczorku[emoji5]
Pokaż wózek jeśli możesz [emoji57]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej ho!
Myślałam, że milion postów do przeczytania będzie po całym dniu niewchodzenia na forum, a tu klops!
Byłam dziś na warsztatach dla przyszłych rodziców. Fajna sprawa. Co prawda sporo prezentacji stricte reklamowych, ale nawet ciekawych. Poza tym szybka prezentacja metod postępowania przy dławiącym się dziecku w wykonaniu ratownika medycznego plus wystąpienie Pawła Zawitkowskiego. Świetnie się tego faceta słucha. Mam w domu jego książkę, dokupiłam drugą :)

Potem spacer nad Wisłą z mężem i pyszna pizzunia ;) A teraz z tego dotlenienia padam na gębę ;)

Jednym z komercyjnych wystąpień była prezentacja Polskiego Banku Komórek Macierzystych. Co sądzicie o takim magazynowaniu komórek krwi na własne potrzeby (czyli chodzi mi o to płatne magazynowanie)?
Jeśli chodzi o PBKM to ja miałam na szkole rodzenia przedstawiciela. Ja chciałam na początku pobierać, ale generalnie trochę na ten temat poczytałam, posłuchałam... Nie jest to do końca takie kolorowe jak opowiadają. W USA komórki macierzyste są pobierane już z mleka matki... A też nie mamy gwarancji, że tych komórek będzie dużo i czy będą Skuteczne na dane schorzenia. Jest to w pewnien sposób zastraszanie rodziców. Dlatego ja mówię nie, ale nie neguje innych. :)

reklama
Hej dziewczyny... u mnie gości ciąg dalszy. Nie mogę spać chyba z przemęczenia [emoji20] za oknem leje deszcz... a ja nie śpię od 4... ech [emoji20] wiem że to mało gościnne ale odliczam dni do wyjazdu gości...

Super że weekend był u Was udany [emoji6]

Asia - pochwal się wózkiem [emoji6]

Pozdrawiam wszystkie mamusie [emoji307]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry