reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

O ja się dziś narobilam, dostałam jakieś werwy ;) poukladalam w szafce,zrobiłam 3 prania,obiad, normalne porządki typu kurze,zamiatanie,podlewanie kwiatów i do tego jeszcze umylam okna ;) mąż mi trochę pomógł ale wiadomo jak to z facetem,ze tylko chodzę i poprawiam. Zostało mi jeszcze zmywanie po obiedzie i wymienić swince w klatce. Może się jeszcze skuszę na jakiś spacer z rodzinką nad morze ;)
Perfekcyjna pani domu!! :oops::oops::):):)

Ja dziś odpuściłam, bo od rana kilkanaście razy skurcze, ale cokolwiek by się działo miałam jeden plan:

17101314_1377641698924626_2075420116_o.jpg

Na jutro dla Haneczki, różowy biszkopt :D Się Panie częstują, ja zmywam gary po torcie i idę zalegnąć dalej... Od dziś mam równe 2 miechy do cc ....

reklama
Martussa- super. Az mnie zmroziło ze za miesiąc muszę mojej 8 latce tez zrobic. Nie znoszę kupnych tortów. Ale dam radę, moze juz nie bede tyle leżeć:)
Waraai- cholerka, mam nadzieje ze tym razem bedzie mniej boleśnie. A chcesz iść w niedziele na sor z tym czy gdzie?
A ta wanienka za 6tysi.... Jakos nie kumam o co chodzi :)

Wanienka powala ceną... może z domieszką złota lub wysadzana jakimiś drogimi kamieniami ;)

Z tym lekiem to pielęgniarka trochę przesadziła... mówiłaś na obchodzie lekarzowi o sytuacji ?

Piękny tort !

Piękny dresik dla Klaudii :D

Hej dziewczyny, postanowilam sie z Wami podzielic moim dzisiejszym odkryciem. Jestem w szoku. Dostalam wczoraj skierowanie do szpitala na szczepienie- brak przeciwcial. Konflikt.- poza tym zdrowa rybcia jestem. Ok godz23 gdy juz udalo mi sie zmruzyc oko obudzila mnie pielegniarka i kazala "wkladac" tabletke kazda z Was wie gdzie☺. Ze wzgledu ze bylam pol przytomna a mialam w grudniu osaczanie sie wod i bralam globulki i inne antybiotyki oczywiscie nie posluchalam tej kobiety. Tabletke schowalam do kieszeni. Rano postanowilam poczytac ulotke. Okazalo sie xe jest wyraznie napisane "NIE WOLNO STOSOWAC DOPOCHWOWO", "ZALECANETYLKO W NAGLYCH PRZYPADKACH POD KONTROLA LEKARZA GDYZ LEK MOZE WYWOLAC LICZNE POWIKLANIA" "LEK POMAGA NA GRZYBICE STÓP".. Nie byla to globulka. Moze jestem przewrwzliwiona, ale ze wzgledu ze w mojej rodzinie bylo pare przyadkow ktore zakonczyly sie tragicznie ..nie ryzykuje. Czy tylko ja mam takiego pecha?

Nie :) W szpitalach oni nieco olewają. Dziewczyna, z którą byłam na sali mówi lekarce prowadzącej, że ma skurcze po antybiotyku to przepisała jej leki na uspokojenie ;p Zresztą wszystkie dostawałyśmy na sali na uspokojenie ;p żeby nie panikować

Dziewczyny oglądam wózki i wiecie że im dłużej na nie patrzę to tym mniej mi się podobają, chyba że w sklepie coś na żywo mnie zauroczy... W ostateczności głęboki mam po synku,a na spacerówkę to mam jeszcze czas.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Lewandowskiej wanienka napewno będzie pasowała do wnętrza Plus pakiet porodu Prestige ;)
My wyprawiamy naszej córce urodziny w przyszły week,potrzebuję dwóch tortów jeden na sobotę drugi na niedzielę. Maja wymyśliła sobie tort z Elsa i Anna postaram się taki zamówić na imprezę dla dzieci a na sobotę jak będą dziadkowie i rodzina to może zrobię coś sama.
Synkowi z brzucha chyba udzielił się mój power bo cały dzień brzuch mi lata na boki aż mąż był w szoku,ze mi to nie przeszkadza;) ja mam teraz czas relaksu i leżenia na łóżku z nogami do góry a on dalej dokazuje.

reklama
@Karlik nie mam pojęcia. :)
W sensie - nie wiem, czy nie wykopią mnie ze szpitala z pomocy doraźnej. :D a chirurg w niedzielę raczej tylko w takich placówkach.

@DaWo ja ostatnio myślę o wielofunkcyjnym. Taka spacerówka, którą kładzie się na płasko i robi z niej gondolkę.
W sumie gondola to na tych ciepłych miesięcy wypadnie tylko..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry