Klaudia_i_nikodem
Fanka BB :)
Ja w szpitalu dostałam diphergan który może szkodzić dziecku. Jaka nazwa tego leku co Ci podali?Hej dziewczyny, postanowilam sie z Wami podzielic moim dzisiejszym odkryciem. Jestem w szoku. Dostalam wczoraj skierowanie do szpitala na szczepienie- brak przeciwcial. Konflikt.- poza tym zdrowa rybcia jestem. Ok godz23 gdy juz udalo mi sie zmruzyc oko obudzila mnie pielegniarka i kazala "wkladac" tabletke kazda z Was wie gdzie[emoji5]. Ze wzgledu ze bylam pol przytomna a mialam w grudniu osaczanie sie wod i bralam globulki i inne antybiotyki oczywiscie nie posluchalam tej kobiety. Tabletke schowalam do kieszeni. Rano postanowilam poczytac ulotke. Okazalo sie xe jest wyraznie napisane "NIE WOLNO STOSOWAC DOPOCHWOWO", "ZALECANETYLKO W NAGLYCH PRZYPADKACH POD KONTROLA LEKARZA GDYZ LEK MOZE WYWOLAC LICZNE POWIKLANIA" "LEK POMAGA NA GRZYBICE STÓP".. Nie byla to globulka. Moze jestem przewrwzliwiona, ale ze wzgledu ze w mojej rodzinie bylo pare przyadkow ktore zakonczyly sie tragicznie ..nie ryzykuje. Czy tylko ja mam takiego pecha?
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom