reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Melduję się po wizycie :) Haneczka ma się dobrze, waży 1166g (28 tydzień) i z tego co mówił gin to raczej nie będzie duża. Ułożona główką do dołu, gdzie do tej pory to pupa była w dole ;) Gin sprawdzał też wydolność łożyska i wszystko jest ok :)
Jaka dzidzia śliczna [emoji307][emoji738][emoji178] gratuluję [emoji16]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale popisałyście, ho ho!!!:oops::oops::p:p

Jak czytam o Waszym zdrowiu, to przyznam, że Bogu dziękuję, że u mnie wszystko w porządku, nie muszę leżeć a i moje 16 kg na plusie mnie nie martwi!! Autorem definicji "stan błogosławiony" musiał być facet!!!
@waraai Na hemoroidy polecam Procto Glyvenol czopki. :oops:

Jakie piękne jesteście i małe w ciąży, Dziewczyny :D
Ja jestem okrągła z każdej strony :tak::tak:

Co do liczby potomstwa - podziwiam wielodzietne rodziny, dla mnie druga ciąża jest poczuciem kompletności mojej komórki społecznej. :yes: Pracuję w szkole, która mieści się w dzielnicy, gdzie mieszka sporo klientów opieki socjalnej i krew mnie zalewa, jak widzę, że 500+ idzie na przelew (alko) lub nowy tatuaż mamusi, która w wieku 27 lat ma już 4-5 dzieci, z różnych ojców, żadnego zatrudnienia a czasu na wychowanie maluchów wcale! A znam rodziny, gdzie jest po 3 dzieciaków i wszystko gra, huczy i buczy, matki chcą albo muszą być aktywne zawodowo a ojcowie nie boją sie odkurzacza czy szybkowaru :wink:

@Marta&Hania - Śliczna Hanula!!!:)
@Martusiamiska - na puchnięcie - urodzić... zdjąć biżu, nogi w górę i nie ograniczać picia wody. Ja zauważyłam wczoraj, że mi się stopy poszerzyły, w sensie spuchły :hmm: Teraz wyglądają lepiej - 4 rano :unsure:
Ale się przyznam, że umyłam okna w kuchni, sypialni i salonie, zdjęłam, wyprałam i powiesiłam - na mokro - firanki i zasłonki, odkurzyłam niemal cały dom, umyłam mopem kuchnię i łazienkę, machnęłam dwudaniowy obiad i poprasowałam ubranka dla Ali z Krainy Brzucha... Mąż zapytał, czy planuję coś dokupić... :yes: No, torebkę buty, perfumy - dla siebie planuję :ninja2:
:ninja2::ninja2::tak::D:p
:yes: Z tych rzeczy nie kupiłam teraz ŻADNEJ :D Trochę od koleżanki, niektóre po Hani, na start wszystko z odzieży jest :tak::tak:

17035306_1374321372589992_207759848_n.jpg

Udanej środy wszystkim!!!:rolleyes2:
:rolleyes2::rolleyes2:

Martusia dzisiaj przy popielcu to kiepski obiad przewiduje[emoji486] ty to wszystko zrobiłaś dzisiaj? Jeśli tak to cię podziwiam bo ja od wymyślenie tej roboty bym się spocila [emoji41][emoji4][emoji29]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Spaghetti to też ma dzisiaj mój Franek- wczoraj nie było komu zjeść reszty,a dzisiaj będziemy z zazdrością patrzeć jak młody wcina[emoji3]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam dziewczyny.
Ja dziś trochu latania z Olusiem mam. Testy w przychodni nas czekają i próbki farb ide wybierać :D
Mimo zalecenia leżenia trzeba robić i załatwiać.
Còra ma zieloną szkołę 17 maja a ja termin na 25. Ciekawa jestem ktòra pierwsza z walizką wyruszy :)
Piękne macie figury w ciąży i brzuszki
Ja jestem wszedzie okrągła.
Co do staniczków to kupiłam dwa miesiące temu do karmienia na allegro bo biust wskoczył na dwa numery do przodu i powiem szczerze jestem bardzo miło zaskoczone bo wygodne i podtrzymują super...
Miłego dnia Wam Życze
U nas pięknie słońce świeci ;)

Cześć Dziewczyny :)
Jestem Lutowa mamą ;)
Z racji tego mam zbędne już ciążowe ubrania marki H&M dżinsy rurki i dwie bluzki rękaw 3/4 stan bdb. Rozmiar S
Zapraszam na priv może się przydadzą, a zawsze to taniej niż nowe ;)

reklama
Waraai i Olo32 piękne macie brzuszki i figury. Waraai jak mam chyba 3 ✖ większy brzuch od Ciebie a moja Klaudia do wielkich nie należy więc ja nie wiem co mnie tak wypchalo :)
Marta&Hania gratulacje udanej wizyty!
Martussa82 dzireczynko ile Ty masz energii :) daj troszkę :) i żeby okna myć i firanki wieszać a babcię mówią że nie wolno w ciąży tego robić! :)
No właśnie zastanawiam sie nad kupnem wszystkich kosmetyków i art. Higienicznych czy nie poczekać na listę ze szkoły rodzenia bo to jest szkoła przy moim szpitalu i pewnie podpowiedzą najlepiej co mieć i jakiej firmy. A szkole zaczynam od 14 marca.

Do góry