Ale popisałyście, ho ho!!!
Jak czytam o Waszym zdrowiu, to przyznam, że Bogu dziękuję, że u mnie wszystko w porządku, nie muszę leżeć a i moje 16 kg na plusie mnie nie martwi!! Autorem definicji "stan błogosławiony" musiał być facet!!!
@waraai Na hemoroidy polecam Procto Glyvenol czopki.
Jakie piękne jesteście i małe w ciąży, Dziewczyny
Ja jestem okrągła z każdej strony
Co do liczby potomstwa - podziwiam wielodzietne rodziny, dla mnie druga ciąża jest poczuciem kompletności mojej komórki społecznej.
Pracuję w szkole, która mieści się w dzielnicy, gdzie mieszka sporo klientów opieki socjalnej i krew mnie zalewa, jak widzę, że 500+ idzie na przelew (alko) lub nowy tatuaż mamusi, która w wieku 27 lat ma już 4-5 dzieci, z różnych ojców, żadnego zatrudnienia a czasu na wychowanie maluchów wcale! A znam rodziny, gdzie jest po 3 dzieciaków i wszystko gra, huczy i buczy, matki chcą albo muszą być aktywne zawodowo a ojcowie nie boją sie odkurzacza czy szybkowaru
@Marta&Hania - Śliczna Hanula!!!
@Martusiamiska - na puchnięcie - urodzić... zdjąć biżu, nogi w górę i nie ograniczać picia wody. Ja zauważyłam wczoraj, że mi się stopy poszerzyły, w sensie spuchły
Teraz wyglądają lepiej - 4 rano
Ale się przyznam, że umyłam okna w kuchni, sypialni i salonie, zdjęłam, wyprałam i powiesiłam - na mokro - firanki i zasłonki, odkurzyłam niemal cały dom, umyłam mopem kuchnię i łazienkę, machnęłam dwudaniowy obiad i poprasowałam ubranka dla Ali z Krainy Brzucha... Mąż zapytał, czy planuję coś dokupić...
No, torebkę buty, perfumy - dla siebie planuję
Z tych rzeczy nie kupiłam teraz ŻADNEJ
Trochę od koleżanki, niektóre po Hani, na start wszystko z odzieży jest
Udanej środy wszystkim!!!