reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

W środę popielcową mój tata ma imieniny, a w Boże ciało mama[emoji3] tak mają w tym roku[emoji16] no i mój mąż- ten to dopiero poszalał bo urodził się 15sierpnia więc ma wolne urodziny co roku [emoji41]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie z kolei jest tak, że mam urodziny 22 kwietnia, tata małego ma 11 kwietnia a termin mam ustalony na 1 maja. Niewykluczone że na urodziny się rozpakuje [emoji14]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
20170301_090236.jpg

A to mój bebzolek

Załączniki

• 20170301_090236.jpg
    20170301_090236.jpg
    476,3 KB · Wyświetleń: 307
Hej dziewczynki w ten marcowy dzien ☺ mogloby tylko slonce wyjsc bo u mnie dzis szaro i ponuro.
Dziewczyny do ktorego tyg ciazy planujecie chodzic do szkoly rodzenia? Bo ja Wam powiem ze bylam dopiero na 3 cwiczeniach i coraz ciezej juz cwiczyc i tak zastanawiam sie do kiedy wytrzymam ale tez czytam ze wiele z Was ma dopiero zaczac.

Milego dnia ☺ milka czekam na zdjecie komody ☺

Ja chodzę do końca. O ile zdążę. :) Ja mam mnóstwo zajęć i teoretycznie uda mi się ogarnąć wszystko ale jak coś wcześniej się zacznie to już nie bardzo :) ja nawet na ćwiczeniach oddechowych miałam ciężko, teraz ćwiczenia porodowe, ćwiczenia mięśni krocza, w między czasie jeszcze Joga [emoji14]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękujemy za miłe słowa :) Rodzinka mówi, że mała już teraz podobna do męża ;)
Martussa82 jesteś niemożliwa... Zazdroszczę takiej energii, ja bym w połowie padła ;)
Milkaklaudia czekamy zatem na dalszą fotorelację :)
Ja z zakupem kosmetyków i reszty rzeczy do porodu wstrzymam się do listy ze szkoły rodzenia, a zaczynamy już jutro, to może na początku dostaniemy jakieś informacje ;)

reklama
@Klaudia_i_nikodem - będziesz Kobieta - Guma :D
@milkaklaudia - wiesz, gdzie mam te przesądy, czy mam wyartykułować? :tak::tak::laugh2::laugh2:Podobają mi się półeczki w Waszej szafie :D Poręczne :D My dziś czekamy na komodę....
@Marta&Hania - dziś dla równowagi jednak chyba zrobię nic... :)
@gumisiowa86 - I brzuchol pierwsza klasa.:rolleyes2: Jak idę i patrzę na mój z góry to zauważam, ze się tak buja na lewo i prawo, no prześmiesznie, jakby mi kto kulkę dokleił :eek:
;):oops:

Do góry