reklama
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Będę żyła, ale co to za życie, gdy obiad jem i smaku nie czuję?? Z moim uczuleniem na penicylinę i jej pochodne żaden taki antybiotyk nie wchodzi w rachubę, a stan mój nie jest stanem wyższej konieczności, by szukać innego antybiotyku, który przez łożysko dostanie się do ALi. Dalej leczenie środkami typu wapno, wit c, do tego otrivin i nebulizacja solą fizjologiczną, żeby obrzęk w nosie się zmniejszył i zmysły powróciły, a na mokry kaszelek Flegamina. Ważne, że mi humor dziś nawet dopisuje...
3xS: Sprzątanie, Sex i Sutów tarmoszenie
Co Ci się Marto tak spieszy??? Wyhodować porządnego bobasa
Marta na przyspieszenie najlepszy jest seks, udowodniono, że sperma ma coś w sobie co sprzyja w końcowym etapie na szybki poród [emoji14]
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
3xS: Sprzątanie, Sex i Sutów tarmoszenie
Co Ci się Marto tak spieszy??? Wyhodować porządnego bobasa
DaWo
Fanka BB :)
U mnie też nieciekawa pogoda, szaro-buro, te nasze ciążę tak przypadły ale może to lepiej, że skwary nas ominą. Syna rodziłam w lipcu- te gorączki były straszne...
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Juz mi sie nie chce leżeć...nie leżę caly czas ale ta świadomość ze trzeba uważać ogranicza spacery i normalne funkcjonowanie, bo jednak jak pochodzę czy sprzątam to czuję twardy brzuch i wtedy strach. I w 37 tygodniu lepiej by sie rodziło
Zdrówka dziewczyny Wam życzę!
Klaudia_i_nikodem
Bierzesz jakieś leki w związku z tym? Bo już nie pamiętam czy mówiłaśJuz mi sie nie chce leżeć...nie leżę caly czas ale ta świadomość ze trzeba uważać ogranicza spacery i normalne funkcjonowanie, bo jednak jak pochodzę czy sprzątam to czuję twardy brzuch i wtedy strach. I w 37 tygodniu lepiej by sie rodziło
Marta&Hania
Zaciekawiona BB
Witam się po spędzeniu połowy dnia w kuchni. Zamarzyły mi się rogaliki z marmoladą, a i jeszcze obiad trzeba było zrobić i teraz leżę jak ta kłoda i nawet ręką nie chce mi się ruszyć, a nogi to mi chyba w tyłek wejdą Jutro nie robię nic!
Załączniki
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
@Marta&Hania jadłabym!! ALe - to przecież bez sensu bo nadal smaku zero, tylko bym zmarnowała
Własnie zwierzyłam się Mężowi, że widząc to, co naszykowałam sobie do zrobienia w salonie, omijam to wzrokiem i kładę się spać na kanapie... Niech się nie gniewa, że dom zamieniłam w pole bitwy i bałaganu
Własnie zwierzyłam się Mężowi, że widząc to, co naszykowałam sobie do zrobienia w salonie, omijam to wzrokiem i kładę się spać na kanapie... Niech się nie gniewa, że dom zamieniłam w pole bitwy i bałaganu
Klaudia_i_nikodem
To identycznie jak ja, ja biorę jeszcze magnez, antybiotyki w maści na infekcje i na pęcherz w tabletkach. Ja wychodzę z domu minimum raz dziennie bo muszę odganiac zle myśli. I tak skutkiem ubocznym luteiny jest pogłębiona depresja... Jeśli się ją miało wcześniej, ja niestety zaliczam się doTak luteine 100 dwa razy dziennie i aspargin 3x2 tabletki i doraźnie teraz nospe bo w styczniu bralam dwa razy dziennie nospe a czasami i trzy....
Tego grona...
reklama
Aspargin to magnez wiec podobnie. Zastanawiam sie do którego tygodnia będę miała tak brać. A powiedz coś wiesz więcej co z Twoim zabiegiem na szyjkę?
Marta&Hania, rogalili super wygladaja !!!! I napewno tak samo smakują :-)
Ja dzis domową pizzę robiłam bo juz tak synek prosił i namówił mamusie....i zupa i brzuchole najedzone...i widzę ze waga znów w górę poszła....
Marta&Hania, rogalili super wygladaja !!!! I napewno tak samo smakują :-)
Ja dzis domową pizzę robiłam bo juz tak synek prosił i namówił mamusie....i zupa i brzuchole najedzone...i widzę ze waga znów w górę poszła....