reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Będę żyła, ale co to za życie, gdy obiad jem i smaku nie czuję?? Z moim uczuleniem na penicylinę i jej pochodne żaden taki antybiotyk nie wchodzi w rachubę, a stan mój nie jest stanem wyższej konieczności, by szukać innego antybiotyku, który przez łożysko dostanie się do ALi. Dalej leczenie środkami typu wapno, wit c, do tego otrivin i nebulizacja solą fizjologiczną, żeby obrzęk w nosie się zmniejszył i zmysły powróciły, a na mokry kaszelek Flegamina. Ważne, że mi humor dziś nawet dopisuje... :D
Marta na przyspieszenie najlepszy jest seks, udowodniono, że sperma ma coś w sobie co sprzyja w końcowym etapie na szybki poród [emoji14]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

3xS: Sprzątanie, Sex i Sutów tarmoszenie :D
Co Ci się Marto tak spieszy??? :) Wyhodować porządnego bobasa ;)

U mnie też nieciekawa pogoda, szaro-buro, te nasze ciążę tak przypadły ale może to lepiej, że skwary nas ominą. Syna rodziłam w lipcu- te gorączki były straszne...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Juz mi sie nie chce leżeć...nie leżę caly czas ale ta świadomość ze trzeba uważać ogranicza spacery i normalne funkcjonowanie, bo jednak jak pochodzę czy sprzątam to czuję twardy brzuch i wtedy strach. I w 37 tygodniu lepiej by sie rodziło :)
Zdrówka dziewczyny Wam życzę!

Juz mi sie nie chce leżeć...nie leżę caly czas ale ta świadomość ze trzeba uważać ogranicza spacery i normalne funkcjonowanie, bo jednak jak pochodzę czy sprzątam to czuję twardy brzuch i wtedy strach. I w 37 tygodniu lepiej by sie rodziło :)
Zdrówka dziewczyny Wam życzę!
Bierzesz jakieś leki w związku z tym? Bo już nie pamiętam czy mówiłaś :)

Tak luteine 100 dwa razy dziennie i aspargin 3x2 tabletki i doraźnie teraz nospe bo w styczniu bralam dwa razy dziennie nospe a czasami i trzy....

Witam się po spędzeniu połowy dnia w kuchni. Zamarzyły mi się rogaliki z marmoladą, a i jeszcze obiad trzeba było zrobić i teraz leżę jak ta kłoda i nawet ręką nie chce mi się ruszyć, a nogi to mi chyba w tyłek wejdą :p Jutro nie robię nic! :rofl:

Załączniki

• 2017-02-22 16.15.09-1.jpg
    2017-02-22 16.15.09-1.jpg
    136,6 KB · Wyświetleń: 59
@Marta&Hania jadłabym!! ALe - to przecież bez sensu bo nadal smaku zero, tylko bym zmarnowała :D:D

Własnie zwierzyłam się Mężowi, że widząc to, co naszykowałam sobie do zrobienia w salonie, omijam to wzrokiem i kładę się spać na kanapie... Niech się nie gniewa, że dom zamieniłam w pole bitwy i bałaganu :(

Tak luteine 100 dwa razy dziennie i aspargin 3x2 tabletki i doraźnie teraz nospe bo w styczniu bralam dwa razy dziennie nospe a czasami i trzy....
To identycznie jak ja, ja biorę jeszcze magnez, antybiotyki w maści na infekcje i na pęcherz w tabletkach. Ja wychodzę z domu minimum raz dziennie bo muszę odganiac zle myśli. I tak skutkiem ubocznym luteiny jest pogłębiona depresja... Jeśli się ją miało wcześniej, ja niestety zaliczam się do
Tego grona...

reklama
Aspargin to magnez wiec podobnie. Zastanawiam sie do którego tygodnia będę miała tak brać. A powiedz coś wiesz więcej co z Twoim zabiegiem na szyjkę?

Marta&Hania, rogalili super wygladaja !!!! I napewno tak samo smakują :-)

Ja dzis domową pizzę robiłam bo juz tak synek prosił i namówił mamusie....i zupa i brzuchole najedzone...i widzę ze waga znów w górę poszła....

Do góry