reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Aspargin to magnez wiec podobnie. Zastanawiam sie do którego tygodnia będę miała tak brać. A powiedz coś wiesz więcej co z Twoim zabiegiem na szyjkę?

Marta&Hania, rogalili super wygladaja !!!! I napewno tak samo smakują :-)

Ja dzis domową pizzę robiłam bo juz tak synek prosił i namówił mamusie....i zupa i brzuchole najedzone...i widzę ze waga znów w górę poszła....
Tak koło 400 zł, idę w poniedziałek na krioterapie. Nie ma gwarancji że się nie odnowi.. Ale na dzień dzisiejszy codzienne plamienia jednak przemawiają za tym żeby iść na zabieg. Dodatkowo jest infekcja i zakażenie pęcherza.

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej Kochane :) ile tutaj znowu wiadomości naskrobane :)
Pyszności pokazujecie tutaj a ja już idę tylko na łatwiznę i cukiernie odwiedzam :)
Odbylam dziś wizytę. Nasza Klaudia ma się dobrze. Jest główka do dołu choć jeszcze 10 razy może się przekręcić :) moja szyjka się nie skraca i jest zamknięta. Dopytywalam 3 razy :) co do bólów lonowych to normalne jednak trzeba to pilnować żeby nie doszło do rozejscia się macicy (zapomniałam zapytać jak mam na to uważać) może czy bóle nie są coraz bardziej silniejsze. Mała waży 935 g więc mieści się w normach :) ciekawe Asia jak Twój maluszek :) oczywiście śmiała Klaudia rodzicom buźke ślicznie pokazała i akurat sobie ziewala dwa razy pod rząd :) ale się śmiałam bo tak szeroko :) ciśnienie 115/70 moja norma gdzie ja się dobrze czuje. W końcu wzięłam nr prywatny do lekarza, dał oczywiście. Bo do tej pory miałam tylko do przychodni. Wizyty cały czas raz na miesiąc, jedynie gdyby działo się cos nie tak to wtedy byłyby częściej. Żelazo mam odstawić bowiem hemoglobina ok. Ktg ód następnej wizyty. I jak dobrze zrozumiałam później ktg raz w tyg bez wizyty u lekarza tylko w samej przychodni. Nowa i oczywiście dostałam skierowanie na glukoze. To chyba tyle :)
Asia333podlasie daj jutro znać jak Twój maluch :)
Martussa82 śliczna ta Twoja cora, będziesz miała pomoc przy maluszku :)
Klaudia naprawdę nie zazdroszczę Ci i jeszcze co chwilę coś Ci się przyplacze ale już jesteś bliżej niż dalej porodu. Dzidzia na pewno da tyle szczęścia że i stany depresyjne miną. Zawsze po gorszym czasie musi wyjść słoneczko :*

Klaudia i Nikodem ja też mam problem z nerwicą. Jest dzień że jest super,a potem znowu nerwy...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Wydaje mi się że tak bywa w ciąży przez te nasze hormony :/ ja podobnie mam nieraz dni gorsze gdzie myśli negatywne się wkradaja i dół że nie się nie chce. Miejmy nadzieję że wszystko minie po ciąży

Dziewczyny Wy macie oparcie w partnerach, ja od miesiąca borykam się z wszystkim sama, przez to te nerwy. Uwierzcie, gdybym miała kogoś przy sobie byłabym najszczesliwsza kobieta w ciąży na ziemi!!

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam nadzieję milkaklaudia bo jak na razie jest ciężko,a co by mnie nie zabolało to już czytam w internecie [emoji54] i się nakrecam...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Milka u Ciebie dzis dokladnie ile jest u mnie jutro 27t2d i dam na pewno po poludniu znac.

A ja dzis bylam na drugich cwiczeniach w szkole rodzenia i stwierdzilam ze jak bedzie znow taki aerobik to ostatni raz ide ale bylo duzo lzej ale powiem Wam ze chyba temu ze jedna z dziewczyn po ostatnich cwiczeniach zaczela rodzic w 30 tyg i jest w szpitalu bo jej szwagierka tez chodzi i mowila. Podejrzewam ze babka z cwiczen sie wystraszyla i dzis bylo lzej. Ja odrazu wtedy zastanawialam sie czy ta baba wie co czyni.

Dziewczyny jak leczycie zgage ja przez nia ledwo zyje.

reklama
Do góry