reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Mam nadzieję milkaklaudia bo jak na razie jest ciężko,a co by mnie nie zabolało to już czytam w internecie [emoji54] i się nakrecam...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
DaWo wiem, że nie łatwo ale staraj się nie czytać! Jesteśmy pod kontrolą lekarzy i trzeba wierzyć że gdyby nam coś poważnego dolegalo albo naszym maluszkom wykryli by to. Google to robot który każdy ból czy zakłócie skojarzy z chorobą a nasze dolegliwości często są fizjologicznie naturalne. Oczywiście nie myślę o lekceważeniu wszystkiego co nas nie pokoi. Ale żeby znaleźć jakiś złoty środek w tym wszystkim :) jak te moja mamcia mówi że jeszcze nieraz coś mnie w ciąży zaboli.

reklama
Milka u Ciebie dzis dokladnie ile jest u mnie jutro 27t2d i dam na pewno po poludniu znac.

A ja dzis bylam na drugich cwiczeniach w szkole rodzenia i stwierdzilam ze jak bedzie znow taki aerobik to ostatni raz ide ale bylo duzo lzej ale powiem Wam ze chyba temu ze jedna z dziewczyn po ostatnich cwiczeniach zaczela rodzic w 30 tyg i jest w szpitalu bo jej szwagierka tez chodzi i mowila. Podejrzewam ze babka z cwiczen sie wystraszyla i dzis bylo lzej. Ja odrazu wtedy zastanawialam sie czy ta baba wie co czyni.

Dziewczyny jak leczycie zgage ja przez nia ledwo zyje.
Tak u mnie dokładnie 27 tydz 2 dziś :) czekam z niecierpliwością jak u Ciebie jutro :)

Wiecie co, oglądam właśnie idola i myślę że takie powracające programy to pomyłka... Milionerzy też kiedyś były ciekawsze....

Dokładnie,wszystkie te programy są beznadziejne i ściągane z zagranicy nic swojego. Tyle tego jest a nie ma co oglądać a to śpiewanie i gotowanie to już bokiem wychodzi i wszyscy teraz wielcy specjaliści od zdrowego odżywiania.

No właśnie mi ginekolog nie mówiła albo nie zakodowałam.... Mówiła że wszystko dobrze, muszę zobaczyć w książeczce ciąży, może z USG Coś wyczytam...

reklama
Do góry