Boli.
Biorę wtedy czasem Paracetamol, bo i tak lekarz sugerował.
Poza tym, leki p.bólowe obniżają też ciśnienie krwi (zatem trzeba uważać z każdej strony).
@DaWo skocz do rodzinnego, jeżeli się martwisz. Zmierzy Ci ciśnienie i ew. powie, byś odpoczywała.
Oraz nie szukałabym nieprawidłowości we wszystkim. Takie ciśnienie jest całkiem okej, jednakże - każdy ma swoje indywidualne normy. Np. ja mam z reguły ogromnie niskie i z nim czuję się wyśmienicie, kiedy to ktoś inny słaniałby się na nogach, z drugiej strony, Twoje rozsadziłoby mi bólem czaszkę.
Ale - idź do lekarza. Co Ci szkodzi się uspokoić pod okiem fachowca. :]
Mój syn też ma dziś w szkole Dzień Myśli Braterskiej, jeno poszedł bez munduru, bo okazało się, że krótki jest już na tyle znacznie, że takiemu dorosłemu kawalerowi, który chciałby się podobać dziewczynom, byłoby wstyd. ;P
Siedzę ostatnio w wózkach. Internetowo. I nie będę fantazjować, że nie przerażają mnie ich ceny. Doliczyć do tego resztę... A nawet wszystko, bo przecież zaczynam od podstaw. Kosmos!
A koszta ponoszę jakby sama i zupełnie nie wiem, co zrobić, by nie było mi smutno. ;]
Syn też potrzebuje nowej wiosenno-letniej "wyprawki", cudów wianków, szkolnych wycieczek i dochodzę do przykrego wniosku, że dzieci są piekielnie drogie(!).
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom