reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Witam sie Kobietki,
Wypieki az palce lizać...:) ja tak myślę o pieczeniu pączków ale to czas pokaże i czy zapał bedzie taki jak od rana...bo zawiozlam Mlodwgo i zaliczylam juz pocztę, rosmanna i drobne zakupy a i zakupy internetowe dla Małej. Wkońcu zamowilam różek i body na krótki rękaw i jakieś spodenki....bo ten czas tak ucieka ze juz niedługo bedziemy rozpakowane hihi :D

Ja teraz chodzę na wizytę co 3 tygodnie i od 34 Pani bedzie robić Ktg bo ma do tego sprzęt w gabinecie.

Martussa, córcia ma super włosy i widać ze juz taka rozsadna dziewczynka no Moj jest z grudnia to jeszcze na dzieciaczka wyglada.

Dawo, mialam tak tydzien temu ze nagle w nocy obudzila mnie zgagq i czulam ze mdlosci nachodzą ale wkońcu pokrecilam sie i przeszło. Ale po tym nastepnego dnia czulam ze Młoda sie przekręca w brzuchu i bylam zaraz jakoś po tym u Ginki w piatek i byla ułożona juz głową w dół i od tego czasu zgaga minęła nawet w ciagu dnia. I kopniaki dostaje teraz pod żebrami i jest to przyjemniejsze...

Witam sie Kobietki,
Wypieki az palce lizać...:) ja tak myślę o pieczeniu pączków ale to czas pokaże i czy zapał bedzie taki jak od rana...bo zawiozlam Mlodwgo i zaliczylam juz pocztę, rosmanna i drobne zakupy a i zakupy internetowe dla Małej. Wkońcu zamowilam różek i body na krótki rękaw i jakieś spodenki....bo ten czas tak ucieka ze juz niedługo bedziemy rozpakowane hihi :D
Hejo! Podziel się informacją, gdzie robiłaś zakupy w necie. Ja mam milion różnych zakładek pozapisywanych w folderze "dzieciowe" i aż boję się zabrać za wybieranie czegoś w kocu ;)

Ja tez mam miliony zakladek az mi sie komputer zaczął od tego zawieszac...ale caly czas było mi to wszystko potrzebne az wkoncu moj syn coś grzebał pewnego razu i zamknął mi wszystko i odrazu lepiej :)
Link do: Sklep dla dzieci, artykuły dziecięce i ciążowe, wyprawka - BabyMama.pl zamowilam tu ochraniacz i kocyk
Link do: Gluck Baby -producent pościeli dla dzieci, rożki niemowlęce, śpiworki różek
Link do: Body niemowlęce (2 szt.), bawełna organiczna to takie dla taty body
Link do: 3 PACK - Body - pink - Zalando.pl

Pewnie jeszcze jakieś ciuszki kupię, do tego dokupilam jeszcze spodenki ale nie bede zaśmiecać posta a wcześniej w 51015 skorzystalam z wyprzedazy i polspiochy 2 pary za 20 zl dostalam i body 2 pary za 20 zl. A resztę rzeczy w wyprawce od kolezanki dostane i po Stasiu sie też cos Małej skapnie.

Ostatnia edycja:
Ooo dziekuje!! Zaraz odpale kompa i sobie poogladam :) wczoraj w internetowym sklepie h&m ogladalam ubranka i sa takie piekne [emoji173]

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

I w h&m przynajmniej sa takie uniwersalne kolory nie tylko różowe i niebieskie. Ja bardzo lubię body z H&m bo sa dobre gatunkowe. Też pewnie tam dokupie a tam dodatkowo zapisana jestem do ich klubu i mam zawsze zniżki na rzeczy.
Mi sie na zalando duzo podoba ale niektóre ceny z kosmosu i to tylko na miesiac dwa więc szkoda mi kasy a poczekam do czerwca i zaczną sie wyprzedaże.

I w h&m przynajmniej sa takie uniwersalne kolory nie tylko różowe i niebieskie. Ja bardzo lubię body z H&m bo sa dobre gatunkowe. Też pewnie tam dokupie a tam dodatkowo zapisana jestem do ich klubu i mam zawsze zniżki na rzeczy.
Też się zapisałam jakiś czas temu. Ostatnio robiłam zakupy dla siebie i zapomniałam zajrzeć na część dzieciową. Aż mi się głupio zrobiło, jak sobie to uświadomiłam ;) Ja póki co kupiłam tylko body szare i białe. Cieszyłam się, że są w takich kolorach, bo ja jestem fanką szarości i czarności, ale dziecko trochę w sumie głupio w takie smutne kolory ubierać ;)

A powiedzcie jeszcze jakie kocyki planujecie kupić? Rodzimy w maju, więc powinno być już w miarę ciepło.

Ja kupilam kocyk przejsciowy. Z jednej strony z tym polarkiem minky. Bo cieplejszy wydaje mi sie niepotrzebny jak będzie na początku w domu w różku. Ale też zastanawialam sie dlugo czy cieply czy przejsciowy.

Też się zapisałam jakiś czas temu. Ostatnio robiłam zakupy dla siebie i zapomniałam zajrzeć na część dzieciową. Aż mi się głupio zrobiło, jak sobie to uświadomiłam ;) Ja póki co kupiłam tylko body szare i białe. Cieszyłam się, że są w takich kolorach, bo ja jestem fanką szarości i czarności, ale dziecko trochę w sumie głupio w takie smutne kolory ubierać ;)

A powiedzcie jeszcze jakie kocyki planujecie kupić? Rodzimy w maju, więc powinno być już w miarę ciepło.
Ja czuję, że urodze w kwietniu, a nie chce!! Ja kocyki mam różne, póki co mam z 5. Jeden mam taki śliczny z English home [emoji177] jest akurat na wiosnę. Kilka mam z Minky i one mają też cieniutkie wypełnienie, i ze dwie sztuki z "misia". :)

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry