reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Dziewczyny, te trzecie badania prenatalne są refundowane?
Za połówkowe musiałam płacić, mimo, iż lekarza mam na NFZ w szpitalu.
Niby rocznikowo mam 38lat, czyli raczej się łapię, a nie dostałam skierowania, tylko sugestię, iż powinnam je wykonać.

Ze skierowaniem w ramach NFZ przecież trzeba, prawda? ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Waraai te 3 jako jedyne nie są refundowane, ja też chodzę na NFZ i 1 i 2 miałam refundowane a 3 już nie są, to dziwne że ci nie dał bo wiek to podstawa do refundacji

I ja sie witam Walentynkowo :)
Ja jak mialam delikatny stan zapalny mialam kupić sobie Uroner i brac trzy razy dziennie. U mnie pomogło. Powodzenia u gin.

Albo ja mam takiego pecha albo nie wiem... Wychowywało Mi tyle bakterii w moczu, że siedzę znów z wizytą u gin...

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj nie masz lekko, ale wierzymy, że wszystko będzie dobrze, nie ma innego wyjścia :)
Co do spania u mnie nastąpiła poprawa i od wczoraj co prawda budzę się dwa razy, ale szybko zasypiam i śpię po ok 9 godzin :)

reklama
Ja ide jutro mocz zbadać bo w piątek wizyta u ginekologa i zobaczę Małą. Trzeba mocz kontrolować bo każda infekcja przyspiesza porod. Ja jestem ostrożna bo przez skracająca szyjkę wszystko obserwuje. Mam nadzieję ze jutro dowiem się ze nic sie nie pogorszyło i moge trochę chodzić na spacery.

Do góry