reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Udało mi się zasnąć i wstałam przed 10 ! ;)
Z tym filmem to mogli dobrać inaczej aktorów a i wczoraj byłam zawiedziona bo spodziewałam się Greya w całej okazałości a tu nic...i to siedzenie 2 h na miejscu już nie dla mnie bo trochę się wymeczylam. Książki lepsze ;)
Trzeba brać się za robotę,pranie,sprzątanie,gotowanie.

reklama
Ooo to trzeba popatrzeć bo ja narazie jeszcze brak wyprawki ale stronę Smyka obserwuje z wyprzedażami ale niestety chwila i rozmiar 62 wykupiony.

Ja gdybym nie musiala Mlodego zawieść to pewnie też bym dzis leniuchowala zawsze w poniedziałki zebrać sie nie mogę. Ale jak tylko przyjadę do domu zabieram sie za wybieranie różka i kocyka bo ja narazie pościeli nie kupuje bo przy starszym synu nie sprawdzilo sie to na początku.

Ostatnia edycja:
Olo - fit mamcia jesteś [emoji7] a jakie są normy na 3trymestr dla kwasu foliowego?

Witam się z nową mamusią [emoji4] już doświadczona [emoji3]

Martussa - świetne plany i powodzenia [emoji3]

Klaudia - tak wcześnie do lumpa??? [emoji16]

Dziewczyny czy termy w 29 tygodniu mi nie zaszkodzą?

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba odpadają. Nie są zalecane gorące kąpiele, nawet moczenie nóg w gorącej wodzie czy grzanie się poduszką elektryczną.
Witam nowe mamy:)

Olo - fit mamcia jesteś [emoji7] a jakie są normy na 3trymestr dla kwasu foliowego?
Dziękuję :* Teraz już ćwiczenia z ciężarkami idą w odstawkę przez ból pleców :( Ale wejdą ćwiczenia na piłce typowo ciężarówkowe ;)

Gin nie podała mi norm właśnie, powiedziała tylko, że nie można przekraczać. Ja przy ostatnim badaniu miałam podane normy dla kobiet w ciąży 4,6 - 18,7 ng/ml.

Podziwiam zapał. Chociaż we mnie też sie budzi aby cos porobić ale za chwile wiem ze moja szyjka szwankuje i pokornie kładę sie...pokaż później efekty pracy...

reklama
Do góry