reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Udało mi się zasnąć i wstałam przed 10 ! ;)
Z tym filmem to mogli dobrać inaczej aktorów a i wczoraj byłam zawiedziona bo spodziewałam się Greya w całej okazałości a tu nic...i to siedzenie 2 h na miejscu już nie dla mnie bo trochę się wymeczylam. Książki lepsze ;)
Trzeba brać się za robotę,pranie,sprzątanie,gotowanie.

reklama
Ooo to trzeba popatrzeć bo ja narazie jeszcze brak wyprawki ale stronę Smyka obserwuje z wyprzedażami ale niestety chwila i rozmiar 62 wykupiony.

Ja gdybym nie musiala Mlodego zawieść to pewnie też bym dzis leniuchowala zawsze w poniedziałki zebrać sie nie mogę. Ale jak tylko przyjadę do domu zabieram sie za wybieranie różka i kocyka bo ja narazie pościeli nie kupuje bo przy starszym synu nie sprawdzilo sie to na początku.

Ostatnia edycja:
Olo - fit mamcia jesteś [emoji7] a jakie są normy na 3trymestr dla kwasu foliowego?

Witam się z nową mamusią [emoji4] już doświadczona [emoji3]

Martussa - świetne plany i powodzenia [emoji3]

Klaudia - tak wcześnie do lumpa??? [emoji16]

Dziewczyny czy termy w 29 tygodniu mi nie zaszkodzą?

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba odpadają. Nie są zalecane gorące kąpiele, nawet moczenie nóg w gorącej wodzie czy grzanie się poduszką elektryczną.
Witam nowe mamy:)

Olo - fit mamcia jesteś [emoji7] a jakie są normy na 3trymestr dla kwasu foliowego?
Dziękuję :* Teraz już ćwiczenia z ciężarkami idą w odstawkę przez ból pleców :( Ale wejdą ćwiczenia na piłce typowo ciężarówkowe ;)

Gin nie podała mi norm właśnie, powiedziała tylko, że nie można przekraczać. Ja przy ostatnim badaniu miałam podane normy dla kobiet w ciąży 4,6 - 18,7 ng/ml.

Podziwiam zapał. Chociaż we mnie też sie budzi aby cos porobić ale za chwile wiem ze moja szyjka szwankuje i pokornie kładę sie...pokaż później efekty pracy...

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry