reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Klaudia nachodzisz się po tych lekarzach za wszystkie czasy, jedyne co dobre to,ze te dolegliwości dotyczą tylko Ciebie i nie odbija się to na dzieciaczku a wiadomo matka wszystko zniesie ;)

Ja poszłam spać po 23 później pobudka o 5:20, i ponowny sen od 7 do 10:30 ;o

reklama
Ostatecznie nie widziałam się dzisiaj z moją panną. Dopiero za 3tyg będzie USG.
Badanie, wszystko poprawnie i do domu.
Lekko się zawiodłam. [emoji6]

Natomiast popadłam też w stan załamania po wizycie u położnej.
Przytyłam 2kg w 3tygodnie!
Dwa razy wchodziłam na wagę, bo nie chciałam uwierzyć w to, co widzę.
56kg. [emoji33]
Muszę przestać żreć słodycze, bo opycham się nimi, jak nigdy przedtem.
Powzięłam mocne postanowienie poprawy i wartościową dietę (na której znam się w zasadzie wcale :/).

W tym tempie do końca zimy będę musiała w końcu zmienić kurtkę, bo w tej się w końcu nie zapnę.
A kupiłam ją zeszłej wiosny i diabli nadali, że nie wzięłam chociaż rozmiaru S.
Zawsze to więcej miejsca dla brzucha. [emoji23]

Przeżywam kryzys wieku.
Kryzys wagi.
I kryzys braku Walentynkowego prezentu dla ojca młodej, tym bardziej, że to nasz pierwszy 14lutego ever. Zero inwencji.
Wymaluję sobie serce na pośladku, czy inny zachęcający akcent. [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Waraai pozazdrościć 56 kg,ja 55 to wazylam przed ciążą teraz już mam ze 63 kg na liczniku i również mam w ciąży słabość do słodyczy.
Co do prezentu dla męża, dziś stawiam na dobrą kolację przy świecach nic mu nie kupuję ;)

Teraz muszę to usunąć bo poród będzie musiał być przez cc, a druga sprawa, że jednak mogą być jakieś powikłania ciąży. Wirusa HPV mam stwierdzonego, spytałam więc gin czy nie zrobi mi testu na HPV, ona stwierdziła, że szkoda kasy bo wirusa mam ale jest nisko onkogenny. Sama nie wiem, ja bym jednak go zrobiła bo jak mi się zrobi z tego nowotwór to już wesoło nie będzie... Zresztą, teoretycznie mam uwarunkowania genetyczne do nowotworów - mama 6 lat temu złośliwy rak macicy.

Hej dziewczyny [emoji6]witam się w ten słoneczny dzień [emoji3]

Martussa - jak tam twoje mebelki [emoji6]?

Olo - masz zlecane badanie na kwas foliowy?

U mnie ze spaniem jest git... budzę się na siusiu i szybko zasypiam... to pewnie przez to że dużo chodzę... dzisiaj spacer z tż ponad 7km [emoji3]

Waraai - Ty szczuplutka jesteś - 56 to bardzo mało [emoji6] ale słodycze ja też ograniczam...

Klaudia - 3maj się kochana [emoji8] myślami jestem z Tobą [emoji8] myśl pozytywnie [emoji8]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Też trochę poczytałam. Ważne, że wirus jest niskoonkogenny. Jak z tym zabiegiem sprawa wygląda?

Do góry