reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Dziewczyny, te trzecie badania prenatalne są refundowane?
Za połówkowe musiałam płacić, mimo, iż lekarza mam na NFZ w szpitalu.
Niby rocznikowo mam 38lat, czyli raczej się łapię, a nie dostałam skierowania, tylko sugestię, iż powinnam je wykonać.

Ze skierowaniem w ramach NFZ przecież trzeba, prawda? ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Waraai te 3 jako jedyne nie są refundowane, ja też chodzę na NFZ i 1 i 2 miałam refundowane a 3 już nie są, to dziwne że ci nie dał bo wiek to podstawa do refundacji

I ja sie witam Walentynkowo :)
Ja jak mialam delikatny stan zapalny mialam kupić sobie Uroner i brac trzy razy dziennie. U mnie pomogło. Powodzenia u gin.

Albo ja mam takiego pecha albo nie wiem... Wychowywało Mi tyle bakterii w moczu, że siedzę znów z wizytą u gin...

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj nie masz lekko, ale wierzymy, że wszystko będzie dobrze, nie ma innego wyjścia :)
Co do spania u mnie nastąpiła poprawa i od wczoraj co prawda budzę się dwa razy, ale szybko zasypiam i śpię po ok 9 godzin :)

reklama
Ja ide jutro mocz zbadać bo w piątek wizyta u ginekologa i zobaczę Małą. Trzeba mocz kontrolować bo każda infekcja przyspiesza porod. Ja jestem ostrożna bo przez skracająca szyjkę wszystko obserwuje. Mam nadzieję ze jutro dowiem się ze nic sie nie pogorszyło i moge trochę chodzić na spacery.

Do góry