reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Witam majowe mamy
Od początku powstania "majowych mam" systematycznie Was podczytuję, ale postanowiłam, że warto byłoby też coś czasem napisać Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do swojego grona ☺
Coś o mnie: mam na imię Marta, mam 27 lat i oczywiście będę majową mamą Jest to moja pierwsza ciąża, termin mamy na 24 maj i oczekujemy na córeczkę Hanię

reklama
Włączając się od razu do rozmowy my także zakupiliśmy, a raczej zamowiliśmy już wózek dla naszej córci. Wybór padł na Anex Sport 2w1 i wybraliśmy już też fotelik Avionaut Kite, jest to polski produkt i wygląda naprawdę solidnie
Poza tym mam już trochę ubranek i w sumie to tyle

Załączniki

• Anex_sport_min (2).png
    Anex_sport_min (2).png
    179,4 KB · Wyświetleń: 87
Narobilyscie mi smaku z tą pizza. Ale niestety pozostaje mi się tylko oblizac z tą moją dietą
co do wózka to też zastanawiam się nad neutralnymi kolorami co by na przyszłość do drugiego dziecka mieć.

Witam majowe mamy
Od początku powstania "majowych mam" systematycznie Was podczytuję, ale postanowiłam, że warto byłoby też coś czasem napisać Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do swojego grona ☺
Coś o mnie: mam na imię Marta, mam 27 lat i oczywiście będę majową mamą Jest to moja pierwsza ciąża, termin mamy na 24 maj i oczekujemy na córeczkę Hanię
O, Cześć!! Też jestem Marta, też mam córkę Hanię i też ją urodziłam jak miałam 27 lat :D

Witamy serdecznie :)

Moja gin nie ma podpisanej umowy z NFZ, przyjmuje tylko prywatnie. Ale chyba pójdę do rodzinnego i poproszę o receptę, może się uda.

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Luteiny ci rodzinny nie wypisze na zniżkę bo to jest typowy lek ginekologiczny, przynajmniej mi tak powiedziała...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Włączając się od razu do rozmowy my także zakupiliśmy, a raczej zamowiliśmy już wózek dla naszej córci. Wybór padł na Anex Sport 2w1 i wybraliśmy już też fotelik Avionaut Kite, jest to polski produkt i wygląda naprawdę solidnie
Poza tym mam już trochę ubranek i w sumie to tyle
Droga ta bryka? Jest piękna [emoji57]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry