reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Nie inaczej!!! Ale Hanki są super córkami, wiesz!!??

Mam nadzieję przekonać się o tym w maju ;):D Mi to imię już dawno się podobało, a jak tylko okazało się, że jestem w ciąży to od razu powiedziałam, że będzie córka i że będzie się nazywać Hania. Także jak lekarz na usg połówkowym powiedział, że córa to już mąż nie miał nic do gadania :p

reklama
A to ja się pokażę na świeżo, wchodzimy w ostatni trymestr!

@Marta&Hania napisz coś o sobie - kiedy się rozpakowujesz, która część świata i jak się czujesz? :)

Załączniki

• mła2.jpg
    mła2.jpg
    72,1 KB · Wyświetleń: 109
  • mła1.jpg
    mła1.jpg
    63,2 KB · Wyświetleń: 112
Włączając się od razu do rozmowy my także zakupiliśmy, a raczej zamowiliśmy już wózek dla naszej córci. Wybór padł na Anex Sport 2w1 i wybraliśmy już też fotelik Avionaut Kite, jest to polski produkt i wygląda naprawdę solidnie
Poza tym mam już trochę ubranek i w sumie to tyle
Hej Martusia. Miło Cię poznać [emoji4]
A wózeczek ktoś Wam polecił czy raczej decyzja spontaniczna [emoji3]?

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam, nową majowa mamę, późno się objawiaś. Mam nadzieję, że jesteś prawdziwą osoba w prawdziwej ciąży, bo już różne "pacmany" tu gościły [emoji6].
Dziewczyny jak tam kompletowanie wyprawki, wszystko już jest?. Ja ubrań 0-3 mam chyba aż za dużo. Teraz poluje na fotelik i wózek [emoji5]️.

thgf3e3k5dy58h2b.png

Ile Milka zaplacilas za wozek? Bardzo ladny dla dziewczynki . Ja chcem uniwersalny zeby w razie czego na drugie dziecko byl ☺
Zapłaciłam 1800 zł. Miałam kupić biało-szary z myślą o tym, żeby był uniwersalny. Spodobał mi się ten w sklepie. Pani pytała czy planujemy dziecko za rok czy dwa ale my nie planujemy. Może za 4 jak się uda. Więc Pani p odpowiedziała, że teraz wózków się nie trzyma. Lepiej sprzedać bo za kilka lat będzie niemodny. Więc stwierdziłam że go później sprzedam a w razie chłopca kupię nowy :)

Witam majowe mamy
Od początku powstania "majowych mam" systematycznie Was podczytuję, ale postanowiłam, że warto byłoby też coś czasem napisać Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do swojego grona ☺
Coś o mnie: mam na imię Marta, mam 27 lat i oczywiście będę majową mamą Jest to moja pierwsza ciąża, termin mamy na 24 maj i oczekujemy na córeczkę Hanię
Witamy :) mamy dużo wspólnego :) również 27 lat, mój termin to 22 maj i również pierwsze dziecko i dziewczynka :)

reklama
Kiefy Milka masz teraz wizyte u mnie termin taki sam z OM 23 maj z prenatalnych 19maj mozna porownac dzieciaczki. Jak zaczniemy rodzic bedzie ciekawie.

Do góry