reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Nie inaczej!!! Ale Hanki są super córkami, wiesz!!??

Mam nadzieję przekonać się o tym w maju ;):D Mi to imię już dawno się podobało, a jak tylko okazało się, że jestem w ciąży to od razu powiedziałam, że będzie córka i że będzie się nazywać Hania. Także jak lekarz na usg połówkowym powiedział, że córa to już mąż nie miał nic do gadania :p

reklama
A to ja się pokażę na świeżo, wchodzimy w ostatni trymestr!

@Marta&Hania napisz coś o sobie - kiedy się rozpakowujesz, która część świata i jak się czujesz? :)

Załączniki

• mła2.jpg
    mła2.jpg
    72,1 KB · Wyświetleń: 112
  • mła1.jpg
    mła1.jpg
    63,2 KB · Wyświetleń: 115
Włączając się od razu do rozmowy my także zakupiliśmy, a raczej zamowiliśmy już wózek dla naszej córci. Wybór padł na Anex Sport 2w1 i wybraliśmy już też fotelik Avionaut Kite, jest to polski produkt i wygląda naprawdę solidnie
Poza tym mam już trochę ubranek i w sumie to tyle
Hej Martusia. Miło Cię poznać [emoji4]
A wózeczek ktoś Wam polecił czy raczej decyzja spontaniczna [emoji3]?

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam, nową majowa mamę, późno się objawiaś. Mam nadzieję, że jesteś prawdziwą osoba w prawdziwej ciąży, bo już różne "pacmany" tu gościły [emoji6].
Dziewczyny jak tam kompletowanie wyprawki, wszystko już jest?. Ja ubrań 0-3 mam chyba aż za dużo. Teraz poluje na fotelik i wózek [emoji5]️.

thgf3e3k5dy58h2b.png

Ile Milka zaplacilas za wozek? Bardzo ladny dla dziewczynki . Ja chcem uniwersalny zeby w razie czego na drugie dziecko byl ☺
Zapłaciłam 1800 zł. Miałam kupić biało-szary z myślą o tym, żeby był uniwersalny. Spodobał mi się ten w sklepie. Pani pytała czy planujemy dziecko za rok czy dwa ale my nie planujemy. Może za 4 jak się uda. Więc Pani p odpowiedziała, że teraz wózków się nie trzyma. Lepiej sprzedać bo za kilka lat będzie niemodny. Więc stwierdziłam że go później sprzedam a w razie chłopca kupię nowy :)

Witam majowe mamy
Od początku powstania "majowych mam" systematycznie Was podczytuję, ale postanowiłam, że warto byłoby też coś czasem napisać Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do swojego grona ☺
Coś o mnie: mam na imię Marta, mam 27 lat i oczywiście będę majową mamą Jest to moja pierwsza ciąża, termin mamy na 24 maj i oczekujemy na córeczkę Hanię
Witamy :) mamy dużo wspólnego :) również 27 lat, mój termin to 22 maj i również pierwsze dziecko i dziewczynka :)

reklama
Kiefy Milka masz teraz wizyte u mnie termin taki sam z OM 23 maj z prenatalnych 19maj mozna porownac dzieciaczki. Jak zaczniemy rodzic bedzie ciekawie.

Do góry