milkaklaudia
Fanka BB :)
@milkaklaudia jesteś wyprawkowym Debeściakiem!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Muszę powiedzieć, że ja nie jestem gorsza!! ja już wypralam i wyprasowalam wszystkie ubranka!Moja gin wypisywala mi luteinę na receptę NFZ więc nie było drogo. Muszę się Wam pochwalić bo dziś kupiłam pieluszki tetrowe, dwa okrycia kąpielowe z kapturkiem, rożek, komplet do wózka (poduszeczka i kocyk minky), pościel - wsad, prześcieradło na przewijak i sie bardzo cieszę znów kilka rzeczy mogę wykreślić z mojej długiej listy
Haha to Klaudia jesteś lepsza ode mnieMuszę powiedzieć, że ja nie jestem gorsza!! ja już wypralam i wyprasowalam wszystkie ubranka!
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale narobilas ochoty na pizze ale już dzisiaj odpadaJa poukladalam rozmiarami wszystkie ubranka małego w szafie więc ma już swoje miejsce w domu. W marcu pojadę na wieksze zakupy i dokupie co jeszcze jest mi potrzebne. Właśnie wróciłam z mężem z restauracji,dowiedział się,że wczoraj był dzień pizzy i nie mógł przepuścić takiej okazji ja pekam z przejedzenia a on poszedł grać w piłkę halowa. Miłego wieczoru