reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Moja gin wypisywala mi luteinę na receptę NFZ więc nie było drogo. Muszę się Wam pochwalić bo dziś kupiłam pieluszki tetrowe, dwa okrycia kąpielowe z kapturkiem, rożek, komplet do wózka (poduszeczka i kocyk minky), pościel - wsad, prześcieradło na przewijak i sie bardzo cieszę :) znów kilka rzeczy mogę wykreślić z mojej długiej listy :) :D :D
Muszę powiedzieć, że ja nie jestem gorsza!! ;) ja już wypralam i wyprasowalam wszystkie ubranka! :D

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja poukladalam rozmiarami wszystkie ubranka małego w szafie więc ma już swoje miejsce w domu. W marcu pojadę na wieksze zakupy i dokupie co jeszcze jest mi potrzebne. Właśnie wróciłam z mężem z restauracji,dowiedział się,że wczoraj był dzień pizzy i nie mógł przepuścić takiej okazji ;) ja pekam z przejedzenia a on poszedł grać w piłkę halowa. Miłego wieczoru ;)

Ja zacznę kupować w połowie marca jak pokoik będzie gotowy, nie mam za bardzo gdzie trzymać rzeczy a też już bym z miłą chęcią kupowała bo nie mam praktycznie nic

Ja poukladalam rozmiarami wszystkie ubranka małego w szafie więc ma już swoje miejsce w domu. W marcu pojadę na wieksze zakupy i dokupie co jeszcze jest mi potrzebne. Właśnie wróciłam z mężem z restauracji,dowiedział się,że wczoraj był dzień pizzy i nie mógł przepuścić takiej okazji ;) ja pekam z przejedzenia a on poszedł grać w piłkę halowa. Miłego wieczoru ;)
Ale narobilas ochoty na pizze :) ale już dzisiaj odpada :(

U mnie dzisiaj dzień zaczął się masakrycznie... rano biegunka a później było mi tak niedobrze że byłam bliska wymiotom... Ale jakoś położyłam się i usnełam... nic dziś nie zrobiłam... ciężko mi było cały dzień... wypożyczyłam tylko adapter do pasów... a i jutro jedziemy do Zakopca na tydzień... na szczęście już się lepiej czuje...
Pizzy nie jadłam... [emoji22] już dawno.
No i z wyprawki mam bardzo mało [emoji20] będę po powrocie część ogarniać [emoji6]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry