reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
@Marta&Hania napisz coś o sobie, kiedy się rozpakowujecie, która część świata i jak sie czujesz? :D

Na początku wspominałam, że termin mam na 24maj ;) Mieszkam w mazowieckim około 100km od stolicy. Ciąża mija dość miło i spokojnie, pierwszy trymest z lekkimi mdłościami, a teraz od ponad tygodnia budzę się koło 5 rano i tak z godzinkę do dwóch męczę się, żeby zasnąć :no2: Pierwsze ruchy poczułam pod koniec 18 tyg., a teraz córcia już dość regularnie daje o sobie znać :)

Kiefy Milka masz teraz wizyte u mnie termin taki sam z OM 23 maj z prenatalnych 19maj mozna porownac dzieciaczki. Jak zaczniemy rodzic bedzie ciekawie.
Teraz wizytę mam 22 lutego. Ostatnio mała ważyła 656g. Czyli prawie co do dnia termin :) szkoda że tak wszystkie co tu piszemy nie możemy spotkać się wspólnie na porodowce - byłoby extra :D

Witam nową Mamę! :)
Obżartuchowy weekend uważam za zakończony. Jakiś brzuch mi z tego obzarstwa wyskoczyl ;) jutro pierwszy dzień na l4.. Dziwnie w niedzielę wieczorem nie mieć perspektywy iscia do pracy nadtepnego dnia ;)

1486929097-aaaaaa.jpeg

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Martusia. Miło Cię poznać [emoji4]
A wózeczek ktoś Wam polecił czy raczej decyzja spontaniczna [emoji3]?

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety nikt z bliskich nie posiadał tego wózka, ale przeczytałam chyba całe "internety" na jego temat i zdecydowałam się właśnie na ten, tym bardziej, że "na żywo" niczym nie rozczarował ;)

Arya zapewniam, że moja ciąża jest prawdziwa i nie posiadam w swojej głowie wspomnień o cudownym wcześniaku poczętym przez męża filipińczyka :rofl:

Ostatnia edycja:
Witam nową Mamę! :)
Obżartuchowy weekend uważam za zakończony. Jakiś brzuch mi z tego obzarstwa wyskoczyl ;) jutro pierwszy dzień na l4.. Dziwnie w niedzielę wieczorem nie mieć perspektywy iscia do pracy nadtepnego dnia ;)

1486929097-aaaaaa.jpeg

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja przy Tobie to wyglądam jak słoń [emoji208] :D

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam nowe mamusie, ja wizytę mam jutro, ale bez usg u mnie też ostatnio ważył 665 gr :)
ciekawe ile jest teraz, ja chyba usg będę miała ok 30 tyg to 3 badanie prenatalne,
Olo super wyglądasz

Do góry