reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Jedzcie pizzę, pizza to dobro ;)

Martusiamiska - najwięcej zabawy z instalowaniem tego ustrojstwa. U nas caly czas przepinanie, bo mamy jedno auto i raz jezdzi maz, a raz ja.

Samo zapinanie tego jest ok, chyba ze masz spodnice, to wtedy mało elegancko to wyglada ;)

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
received_1270635306350764.png

Załączniki

• received_1270635306350764.png
    received_1270635306350764.png
    279,5 KB · Wyświetleń: 631
Milkaklaudia wozeczek bardzo ładny,fajny bo jest z delikatnym akcentem różowym a nie cały 'pinkowy' ;). Mi się podobają wózki w kolorze khaki,chyba takie już moje zboczenie zawodowe hehe ;)

Tych wózków jest multum na rynku. Mi podobają się spacerówki z siedziskiem kubelkowym wydają się takie zgrabniejsze i nie chciałabym dużego wózka ale kupno zostawiam sobie dopiero na kwiecień bo nie chce żeby stał w piwnicy,w domu za bardzo nie mam miejsca ewentualnie mogłabym zostawić u rodziców w domku ale po co ;)

reklama
Milka - gratuluję zakupu [emoji3] wózeczek fajny, też stawiam na 2w1[emoji3] ja podobnie jak Asiapodlasie - chciałabym coś co będzie pasować też dla chłopca... łatwiej ze sprzedażą czy ewentualnym drugim szkrabem [emoji3]

Wiecie już jakie foteliki chcecie?

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry