reklama
Martusiamiska
Fanka BB :)
Byliśmy tylko w Fartlandii na Upalnej bo tylko tam było otwarte w tych godzinach co byliśmy w Białym. Ale Panie średnio pomocne... najbardziej spodobał nam się Anex Sport ale jeszcze chcemy podjechać do hurtowni w Siedlcach. A Ty masz już coś upatrzonego?Martusiamisia a Ty patrzyłaś te wózki?
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Martusiamiska
Używane na początku piorę w normalnym proszku a bliżej porodu wszystko i nowe i używane ciuszki wrzucę do pralki i upiorę z jakimś płynem lub proszkiem dla dzieci... jeszcze nie kupiłam żadnego - chyba ten Lovela jest niezły... no i czeka mnie później prasowanko i układanie rozmiarami [emoji6]
milkaklaudia
Ciuszki od siostry mam poukładane w kartonach rozmiarami. Będę tylko wyciągać karton cały i prac oczywiście w pralce w płynie dla dzieci. Ale to już myślę ok miesiąc - półtora przed porodem i poukladam wyprasowane w komodzie. no właśnie miałam pytać jaki płyn do prania. A już co do płynów to jaki najlepszy do kąpieli? Osobno szampon? A Oliwka zwykła jakas?
Zaczyna się 23 tydzien właśnie. Nie wiem jaka płeć jeszcze niestety. Dopiero 27.01 będę wiedzieć. Do tej pory to każdy nie był w stanie określić ponieważ mój maluszek wypinal pupke. Uczę się jeszcze w liceum Ale nie myslcie ze trafiła się kolejna "malolata". Nie planowalam tego jednak nie byłam załamana, wiem ze nie jestem sama. Mam zamiar zdać maturę i pójść na studia może socjologia będzie ciężko ale dam radę mam chłopaka który mnie bardzo wspiera i posiada pracę która pozwoli mu nas utrzymac także narazie się o to nie martwię. Byłam w szpitalu stwierdzili mi saczenie wód wrozyli mi szpital do rozwiazania jednak po miesiecu okazalo się ze wszystko w porzadku i nie mogę doczekać się aż wrócę do szkoły. 6miesiac a brzuszek nie jest duży ^.^ ☺☺☺Witaj Lola 1009, napisz coś o sobie
ZdechłaKura
Cześć,
Przemyśl tą socjologię, bo trudno po niej o pracę.
Przemyśl tą socjologię, bo trudno po niej o pracę.
waraai
Witajcie, dziewczyny.
To mój pierwszy post, choć mam nadzieję funkcjonować w miarę prężnie począwszy od dzisiaj.
Tak czy inaczej - z końcem maja przyjdzie na świat mała panienka, siostra starszego o ponad 14 lat brata.
Będę nadrabiać te dobrych 900stron wątku, bo przyznam szczerze, że z pierwszej ciąży pamiętam odpowiednio niewiele, a to, co pamiętam opiera się o wrażenie, iż pierwsza przebiegała idealnie, tymczasem obecna daje mi solidnie do wiwatu (wspomienia mam zatem najwyraźniej mocno różowe ;]).
To mój pierwszy post, choć mam nadzieję funkcjonować w miarę prężnie począwszy od dzisiaj.
Tak czy inaczej - z końcem maja przyjdzie na świat mała panienka, siostra starszego o ponad 14 lat brata.
Będę nadrabiać te dobrych 900stron wątku, bo przyznam szczerze, że z pierwszej ciąży pamiętam odpowiednio niewiele, a to, co pamiętam opiera się o wrażenie, iż pierwsza przebiegała idealnie, tymczasem obecna daje mi solidnie do wiwatu (wspomienia mam zatem najwyraźniej mocno różowe ;]).
Ostatnia edycja:
Martusiamiska
beatajak13
Witamy
reklama