reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Klaudia też kupiłam termometr☺ i ciśnieniomierz, ogólnie dziś cały dzień zakupów, odnośnie ciuszków to jest moje pierwsze dzieciątko i nie wiem ile tego wszystkiego na początek jest potrzebne, i chyba nie będę na początek dużo kupować, u mnie koleżanki prawie wszystkie mają dziewczynki tylko mój taki rodzynek będzie i w rodzinie też same dziewczynki

Ja kupiłam trochę bodów na 56 ale to chyba tylko 3, reszta będzie na 62... tylko nie mam w ogóle jakiś fajnych wyjściowych Ciuszków [emoji20] może coś jeszcze znajdę... Mam tylko body i getry... nie wiem jeszcze co wezmę do szpitala... Hmm chyba 2,3 komplety na 56 i 2 na 62... zresztą później się okaże czy dzidziuś będzie duży... jeszcze na to za wcześnie... kupiłam dzisiaj termometr i ciśnieniomierz. Myślę że się sprawdzą sprzęty [emoji6]

Dziewczyny szykuje mi się wesele... i mam dylemat - kupować sukienkę ciążową??? Może macie jakieś fajne sprawdzone strony...

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie myślałas zeby może pożyczyc od kogoś bo tak wiecej jej nie wlozysz ☺

Ja mam dziewczyny do Was pytanie propo prania ciuszkow wszystko pierzecie i prasujecie? Jak tak to w jakim proszku i czy w pralce czy recznie ?

reklama
Ubranka będę prala w pralce w płynie lovela albo dzidziuś ostatnio widziałam kapsułki z loveli więc może też kupię. Na szkole rodzenia(w pierwszej ciazy) polecali płatki mydlane i tak też pralam a jakoś w drugim miesiącu malucha już pralam w normalnym płynie bo zaobserwowalam ze mala nie dostaje żadnego uczulenia.

Do góry