reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Ja też piorę w pralce, tylko proszek i płyn dla dzieci.

thgf3e3k5dy58h2b.png

reklama
Martusiamisia a Ty patrzyłaś te wózki?
Byliśmy tylko w Fartlandii na Upalnej bo tylko tam było otwarte w tych godzinach co byliśmy w Białym. Ale Panie średnio pomocne... najbardziej spodobał nam się Anex Sport ale jeszcze chcemy podjechać do hurtowni w Siedlcach. A Ty masz już coś upatrzonego?

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Używane na początku piorę w normalnym proszku a bliżej porodu wszystko i nowe i używane ciuszki wrzucę do pralki i upiorę z jakimś płynem lub proszkiem dla dzieci... jeszcze nie kupiłam żadnego - chyba ten Lovela jest niezły... no i czeka mnie później prasowanko i układanie rozmiarami [emoji6]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ciuszki od siostry mam poukładane w kartonach rozmiarami. Będę tylko wyciągać karton cały i prac oczywiście w pralce w płynie dla dzieci. Ale to już myślę ok miesiąc - półtora przed porodem i poukladam wyprasowane w komodzie. :) no właśnie miałam pytać jaki płyn do prania. A już co do płynów to jaki najlepszy do kąpieli? Osobno szampon? A Oliwka zwykła jakas?

Witaj Lola 1009, napisz coś o sobie
Zaczyna się 23 tydzien właśnie. Nie wiem jaka płeć jeszcze niestety. Dopiero 27.01 będę wiedzieć. Do tej pory to każdy nie był w stanie określić ponieważ mój maluszek wypinal pupke. Uczę się jeszcze w liceum Ale nie myslcie ze trafiła się kolejna "malolata". Nie planowalam tego jednak nie byłam załamana, wiem ze nie jestem sama. Mam zamiar zdać maturę i pójść na studia może socjologia będzie ciężko ale dam radę mam chłopaka który mnie bardzo wspiera i posiada pracę która pozwoli mu nas utrzymac także narazie się o to nie martwię. Byłam w szpitalu stwierdzili mi saczenie wód wrozyli mi szpital do rozwiazania jednak po miesiecu okazalo się ze wszystko w porzadku i nie mogę doczekać się aż wrócę do szkoły. 6miesiac a brzuszek nie jest duży ^.^ ☺☺☺

Witajcie, dziewczyny. :)

To mój pierwszy post, choć mam nadzieję funkcjonować w miarę prężnie począwszy od dzisiaj.
Tak czy inaczej - z końcem maja przyjdzie na świat mała panienka, siostra starszego o ponad 14 lat brata. ;)
Będę nadrabiać te dobrych 900stron wątku, bo przyznam szczerze, że z pierwszej ciąży pamiętam odpowiednio niewiele, a to, co pamiętam opiera się o wrażenie, iż pierwsza przebiegała idealnie, tymczasem obecna daje mi solidnie do wiwatu (wspomienia mam zatem najwyraźniej mocno różowe ;]).

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry