milkaklaudia
Fanka BB :)
Mamusie a jakie ciuszki planujecie wziąć do szpitala w maju? I mniej więcej w jakim rozmiarze?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby w maju! ja mam na 1.05 i nie chce wcześniej! w jakim rozmiarze to zdecyduje później bo jak ma mi się urodzić duże to nie biorę 52/56. A mam też takie w razie w wezmę pewnie kilka różnych jakby nie pasowałoMamusie a jakie ciuszki planujecie wziąć do szpitala w maju? I mniej więcej w jakim rozmiarze?
Ja jak na razie nie będę chyba kupowac tych malusich, np. 56. Najwyzej jak na usg będzie wiadomo, ze dziecko jest małe to wtedy przed rozwiazaniem M. Dokupi jak zajdzie potrzeba. A jakie ciuszki, matko jeszcze nie mam pojęcia. Na pewno muszą byc wygodne do ubierania.Mamusie a jakie ciuszki planujecie wziąć do szpitala w maju? I mniej więcej w jakim rozmiarze?
To faktycznie bardzo szybko wypuszczają, przecież nieraz kilka godz. po porodzie może się jeszcze coś dziać. Lepiej jakby chociaż dobę trzymali.Ja do szpitala biorę tylko jedne śpioszki i body. Czyli to co ubiore od razu do wyjścia. Ostatnim razem 4 godz po porodzie byłam już w domu [emoji3]. Tutaj 3 godz po porodzie jak wszystko jest ok to do domu. Mama i teściowa były w szoku, że zwariowali [emoji5]️. Ja się cieszylam nie ma to jak w domu
Wychodzą z założenia, że jak wszystko jest ok to do domu. W razie komplikacji w domu masz jechać do szpitala. Ja w południe byłam w domu a wieczorem dzwonili że szpitala zapytać czy wszystko okTo faktycznie bardzo szybko wypuszczają, przecież nieraz kilka godz. po porodzie może się jeszcze coś dziać. Lepiej jakby chociaż dobę trzymali.