reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
U mnie chłopiec i cera ok, niewiele się zmieniła.

Moja szwagierka jest drugi raz w ciazy, druga dziewczynka i w obydwoch ciążach wyglądala okropnie, cala twarz, dekolt, plecy i ramiona w pryszczach. I to dosłownie pryszcz na pryszczu. Chociaż pewnie płeć nie ma tu nic do rzeczy [emoji5]

U mnie na poczatku trochę pryszczy było, teraz ok a ma być dziewczynka. W pierwszej ciazy też córa i zero problemów z cerą wiec to raczej jakaś bujda [emoji6][emoji6]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Przesad z cera u mnie by sie zgadzał, bo na początku sie pogorszyła no i ma byc dziewczynka ;). Ale to tak raczej w ramach żartu odbieram, bo ja nie jestem w ogóle przesadna.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Olo ja rogala (jeszcze) nie posiadam [emoji14] ale pewnie sie skusze, bo coraz mniej wygodnie mi sie spi

zfieszak opcja z obiadami na zalas jest mega :D

ja dzis jak wyszlam z domu o 11 tak jeszcze nie wrocilam, jest co robic :D

Koniczyna ja w pierwszym trymestrze mialalam dramatyczna cere, teraz mam identyczna jak przed ciaza. No ale chlopak w brzuszku... :) Jesc jem wszystko, w sumie smaki mi sie nie zmienily (pewnie teraz sie zmienia jak na zlosc, jak napisalam, ze jest ok[emoji23]), a na nabial tez mam mega cisnienie. Twarog wrazenia na mnie nigdy nie robil, a teraz zjem w kazdej postaci, smakuje mi budyn, ktorego nie znosze. Generalnie smakuje mi wiecej, niz przed ciaza :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry