reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
U mnie chłopiec i cera ok, niewiele się zmieniła.

Moja szwagierka jest drugi raz w ciazy, druga dziewczynka i w obydwoch ciążach wyglądala okropnie, cala twarz, dekolt, plecy i ramiona w pryszczach. I to dosłownie pryszcz na pryszczu. Chociaż pewnie płeć nie ma tu nic do rzeczy [emoji5]

U mnie na poczatku trochę pryszczy było, teraz ok a ma być dziewczynka. W pierwszej ciazy też córa i zero problemów z cerą wiec to raczej jakaś bujda [emoji6][emoji6]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Przesad z cera u mnie by sie zgadzał, bo na początku sie pogorszyła no i ma byc dziewczynka ;). Ale to tak raczej w ramach żartu odbieram, bo ja nie jestem w ogóle przesadna.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Olo ja rogala (jeszcze) nie posiadam [emoji14] ale pewnie sie skusze, bo coraz mniej wygodnie mi sie spi

zfieszak opcja z obiadami na zalas jest mega :D

ja dzis jak wyszlam z domu o 11 tak jeszcze nie wrocilam, jest co robic :D

Koniczyna ja w pierwszym trymestrze mialalam dramatyczna cere, teraz mam identyczna jak przed ciaza. No ale chlopak w brzuszku... :) Jesc jem wszystko, w sumie smaki mi sie nie zmienily (pewnie teraz sie zmienia jak na zlosc, jak napisalam, ze jest ok[emoji23]), a na nabial tez mam mega cisnienie. Twarog wrazenia na mnie nigdy nie robil, a teraz zjem w kazdej postaci, smakuje mi budyn, ktorego nie znosze. Generalnie smakuje mi wiecej, niz przed ciaza :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry