reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

No niby małe, ale lepiej uważać. Ja jeszcze ospy nie miałam i szczepiona też nie bylam, a przed ciążą zapomniałam.
Spróbuj okłady na gorączkę. Jak byłam mała to mama robiła mi z siadlego mleka. Ochydne, ale bardzo pomagały

Sent from my LG-D280 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
mamy opcje dobrą z bratem i fajny wózek mają więc wszystko ok :)
Ja też oglądam się za wózkami na ulicy hehe

Klaudyna zdrowia dla Ł i uważaj na siebie.

Wotam z wieczora,

Ja się w większość rzeczy swoich nie mieszczę w biuście. Ale zawsze nosilam raczej luźne.
Jesli o wózki chodzi to ja myślę o używanym, bo to koszty przez pół. Chociaż Tatuś też krzyczy, że musi być nowy :) przekabacę go jeszcze

Ale tu cisza :)

My sie kurujemy tzn moj maz w nocy bylo gorzej ale widze ze jest lepiej :)

Przed obiadem zasnelismy moja mama nas obudzila na obiad na szczescie ona dzis robila i ja po obiedzie znow chwila spania :)
Wstalam i szukam zeby znow cos zjesc masakra :(

Co do wozka nie mam nikogo znajomego zeby kupic od niego a ceny nowych piekne :) jeszcze nie wiem co zrobimy :)

reklama
U nas też leniwa niedziela,wczoraj byliśmy na noc u moich rodziców bo mąż ma jutro urodziny więc poswietowalismy trochę,zjedliśmy u nich obiad a po powrocie do siebie odpoczywamy w lozku. Córka nam się trochę przeziebila kaszle i kicha mam nadzieję ze na mnie nie przejdzie.

Twardnieje wam czasem brzuch? Mi czasem wieczorem jak się poloze na plecach twardnieje albo mam taka wypuklosc z jednej strony brzucha. Myślałam,że to normalne ale wczoraj się naczytalam na forach,że to może się skracać szyjka albo nastąpić przedwczesny poród i trochę mam stresa. Dobrze ze 5 grudnia mam wizytę i lekarza więc napewno mu o tym wspomnę.

Do góry