reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2017

Ja kupuję używany. Wyprawkę. Zacznę kupować po nowym roku jak już płeć będę znac. Teraz mam i tak głowę zajętą organizacją świąt

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No raczej nic nie zniszczy ewentualnie może być gdzieś rama wózka zadrapana czy materiał porwany ale ja dlatego szukałam wózków w okolicy żeby pojechać i zobaczyć osobiście a prócz tego można oddać taki wózek do pralni i już będzie odświeżony

My używany, co prawda od mojego brata ale nawet jak byśmy nie od niego to i tak szukałabym używanego.

myszkax no dokladnie :)
a zadrapana rama czy kola no to w sumie w nowym wozku beda po uzytkowaniu krotki czas [emoji14]

dadzi fajnie, ze masz opcje z bratem :)
u mnie znajomy sie pozbywa, ale nie podoba mi sie ani kolor ani pewne elementy wozka [emoji14]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

My tez pewnie nowy kupimy, bo moj narzeczony już zapowiedział, ze nic używanego nie bedzie kupował. Ale tak do 2 tys. Chociaz niewykluczone, ze sama poszukam jakichś używanych w okolicy, jak już będę wiedziała jaki chce model, itp

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zresztą szczepienie chyba nie chroni przed polpasciem tylko przed ospa. Musisz bardzo uważać, nie dotykać zmienionych miejsc, nie używać tych samych ręczników.

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Połozna i dermatolog powiedziały, ze jesli przechodziłam ospę to zagrożenie jest bardzo małe na szczęście :-)
Tylko ta gorączka jego, najgorzej w nocy, bardzo ciężko ją zbić

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry