reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

a który masz tydzień? :)) ja też pierwsze leciutkie poczułam w 14 tc, ale nikomu nie mówiłam. Od tamtej pory tylko się to nasila. Teraz mam 17 i na 100% wiem, że to dziecko. Trzecia ciąża, zna to uczucie hahah

reklama
beatka tylko wyobrazilam sobie zapach oliwki Bambino :D fuj :D

pauli ne no ja to samo, pryszczyca jak nic[emoji14]chociaz ostatnio to przynajmniej z twarzy mi zeszlo :) a byl pogrom

Arya mi jakis czas temu kolezanka opowiadala, ze zastanawiala sie nad wozkiem za 3500zl bo niby mega, super[emoji14]masakra[emoji14]cale szczescie ja sie zastanawiac nie bede - nie stac mnie na taki wydatek, a taki za 1500zl mam nadzieje, ze tez da rade :)
Ja mam po synku tutek grander. Kosztowal wtedy 1550 zl i jest 3w1. Byłam z niego bardzo zadowolona. Super się prowadzi ma duże pompowane koła. Nic mi nie brakowało. Tak więc można fajny wózek kupić w tych pieniądzach.

Dziewczyny a do kiedy pracujecie? :)
Ja jeszcze max 2 tygodnie. Ogolnie zawsze lubilam swoja prace, no ale podpadli mi ostatnim okresem, od kiedy wiedza, ze jestem w ciazy...

odnosnie niezdrowego jedzenia to ostatnio w domu smazylam domowe frytki do obiadu, chyba pare lat nie jadlam, a koniecznie musialy byc domowki, jakos tak mi sie ubzduralo :D

po 19wrocilam do domu i padlam doslownie. do teraz (21.40) spalam. czuje sie, jak zwloki po calym dniu ;)

aaa kupilam dzis 2 butle balsamu z rosmana :) udalo sie :)
Ja mam zamiar pracować do polowy lutego [emoji39] o ile dam radę [emoji4]

Ja czuję chyba ruchy kilka cm poniżej pępka, zaczęłam czuć kilka dni temu. Jak leżę i jem coś słodkiego to najbardziej czuje[emoji3]

Pauli_ne, ja zawsze po ogórkowej miałam buszowanie i po jabłkach :D ciekawe jak teraz będzie.

Ja na pewno do konca stycznia bede pracowac.

oluska88 dodane na liste :D dzieki :D

moze to glupie, ale mam zmartwienie...
od 3 dni kot mi dwojki nie robi :(
gadalam z wetem, mam podjechac, byc moze narkoza bedzie potrzebna... wyczerpalam juz wszystkie opcje samodzielnej pomocy dla kitka :(

No właśnie te, o których pisałam Britax 4 b-agile i Espiro Magic się składają tak, jak piszesz - w kwadrat, a na pewno ten pierwszy. Pewnie nie ważą tyle co parasolka, ale od biedy łatwiej przenieść i składać/rozkładać, przy częstych podróżach.

Ja przy córeczce używałam Espiro Magic - genialny! Składa się jednym ruchem i zajmuje mało miejsca, polecam ale troszkę później. My kupiliśmy jak Natalka miała 10 miesięcy. Jako pierwszy wózek mieliśmy Mutsy Urban Rider, który też z czystym sumieniem mogę polecić. Ja córeczkę urodziłam w październiku, więc na zimowe spacery był świetny (duże koła). Spacerówka też fajna, ogólnie to super skrętny wózek i do stelaża pasuje fotelik Maxi Cosi Cabrio Fix :)

reklama
Do góry