reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Ja mam zamiar pracować jak najdłużej. Pracuję w godz, które mi odpowiadają. Sama ustalam sobie godz pracy. Więc jest mi pod tym względem łatwiej.

reklama
Moze to jelita, ale chociaz przez chwile powkęcałam sobie, ze to dzidzia :-)
Najważniejsze ze wczoraj widziałam Bejbika, wariował, i ma takie słodkoe stópki i paluszki <3
Ja chyba widziałam ogonek, ale lekarz podstanowił, że płec zdradzi w 20tc :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieńdoberek :)
Ale się dzisiaj wyspałam... Córa wstała dopiero o 9, ledwo do przedszkola się wyrobiłyśmy :)
Już mieszkanie ogarnięte czas na kawkę i prasówkę BB :D Nie wiem czy was nadrobię bo skrobiecie, że hoho...

Czuje ruchy już od ponad tygodnia, nareszcie :) W pierwszej byłam szczuplejsza i ruchy czułam już w 17tc, a teraz pod konie 15tc, chociaż mój gin na genetycznym powiedzioną żebym się nie napalała na wcześniej niż 17-18tc. A tu niespodzianka :) Przyznam, że ten czas miedzy ustąpieniem objawów ciążowych, do momentu pierwszych ruchów był dość stresujący dla mnie. Teraz codziennie dostaje znak od Haneczi, że jest wszystko ok :D :D

Ja gondoli nie kupuje, pożyczę od siostry, ma Bebetto w kolorze szarym po synku :) Miałam przy pierwszej córce Tako Jumper i spacerówka to tragedia :/ Wolę zainwestowań w spacerówkę lżejszą, zgrabniejszą, z dużym koszem i łatwą w składaniu bo często latamy do PL a teraz z dwójką będzie to nie lada wyczyn :) Moje typu to Mamas&Papas Sola 2 (foto 1) lub Armadillo Flip xt (f2) albo poszaleje i kupie Stokke Scoot (f3)

Miłego dnia Majóweczki :)

Załączniki

• 013121611017-4_4f5ba336-8b0c-4d68-b598-65f0b38fe918.jpg
    013121611017-4_4f5ba336-8b0c-4d68-b598-65f0b38fe918.jpg
    99,6 KB · Wyświetleń: 58
  • Flip XT Navy.jpg
    Flip XT Navy.jpg
    47 KB · Wyświetleń: 63
  • stokke-scoot-v2-stroller-soft-pink-5.gif
    stokke-scoot-v2-stroller-soft-pink-5.gif
    31,6 KB · Wyświetleń: 91
Ładne, ale powiem Wam, że jak widzę dzieci w tych stokke to dziwnie wyglądają... Dla mnie to za mały wózek. Wygląda to jak duże dziecko wciśnięte w za mały wózek. ALe oczywiście z gustami nie dyskutuję :) Tak samo nie kupiłabym czarnego, więc Kasia, nasze gusty się na pewno różnią :)

reklama
Wzięłam się za mycie okien :( okna pomyte, jeszcze firanki zostaly do prasowania. Chyba przeliczyłam swoje sily. Paadam. Plecy mnie bolą, brzuszel tez. Moglam rozłożyć to na dwa dni :(

Do góry