reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Co do wozka nie polecam parasolek, sama posiadam ale nie jestem zadowolona. Teraz bym kupila inny spaxerowke taka skladana w kwadrat. Cenowo może odrobine drozsze ale przynajmniej stabilne.... choć jeśli ktoś szuka parasolki to polecam Silver Cross Pop moim zdaniem bardzo podobna do maclarna a trochę tańsza. Bardzo wytrzymala, daszek zakrywa prawie całe dziecko , nie klekocze jak inne ....

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie te, o których pisałam Britax 4 b-agile i Espiro Magic się składają tak, jak piszesz - w kwadrat, a na pewno ten pierwszy. Pewnie nie ważą tyle co parasolka, ale od biedy łatwiej przenieść i składać/rozkładać, przy częstych podróżach.

Koło pępka to nie za wysoko jeszcze? Wydaje mi się, że macica jeszcze nam tam nie zawędrowała, ale mogę się mylic ;)

Ja w pierwszej ciąży ruchy poczułam około 18tc a chuda byłam okropnie, w drugiej 16t2d. Teraz mam 15tc i jeszcze nic. Podobno dziecko można wyczuć już jak ma 10 cm

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja czasem tez czuje jakies smyranie od srodka i wydaje mi sie ze to dzidzius ale potem mysle ze to moze za wczesnie :) ale nie moge sie doczekac zeby bylo na zewnatrz juz widac ruchy :) to jest takie super uczucie :)

hmmm w sumie nie mam pojecia, ale oczywiscie sie podjaralam :D
usg prenatalne mialam 2 tygodnie temu i wtedy plod mial 7,5cm to mooooze. No nic to czekam dalej :D

ja czuje od kilku dni, są dni że czuje mocniej, a są takie dni jak wczoraj że prawie nic. Dziś już czułam, co podniosło mnie na duchu. Chyba smakowało maluchowi śniadanie hahah
Mam w tej ciąży łożysko z tyłu więc to może dlatego już czuje. W poprzednich miałam z przodu. Też nie mogę się doczekać aż będzie widać ruchy :) To jest super :)

reklama
ja czuje od kilku dni, są dni że czuje mocniej, a są takie dni jak wczoraj że prawie nic. Dziś już czułam, co podniosło mnie na duchu. Chyba smakowało maluchowi śniadanie hahah
Mam w tej ciąży łożysko z tyłu więc to może dlatego już czuje. W poprzednich miałam z przodu. Też nie mogę się doczekać aż będzie widać ruchy :) To jest super :)
Dadzi ja też mam łożysko z tylu i szczerze to nagranie w brZuszku czuje już od 13 - 14 tygodnia, teraz nawet już ostatnio kopniaka dostalam ;* babel najbardziej ruchliwy po jedzeniu ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry