Beatka, blondie , dadzi, jagi dzięki za odp. Na szczęście nie jest to moja pierwsza opryszczka w życiu. A drugą w tej ciąży. Pierwszą miałam na początku gdy jeszcze nie wiedziałam że będzie dzidziuś.Erazaban w aptece bez recepty
reklama
vivid
Fanka BB :)
Co do wozka nie polecam parasolek, sama posiadam ale nie jestem zadowolona. Teraz bym kupila inny spaxerowke taka skladana w kwadrat. Cenowo może odrobine drozsze ale przynajmniej stabilne.... choć jeśli ktoś szuka parasolki to polecam Silver Cross Pop moim zdaniem bardzo podobna do maclarna a trochę tańsza. Bardzo wytrzymala, daszek zakrywa prawie całe dziecko , nie klekocze jak inne ....
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie te, o których pisałam Britax 4 b-agile i Espiro Magic się składają tak, jak piszesz - w kwadrat, a na pewno ten pierwszy. Pewnie nie ważą tyle co parasolka, ale od biedy łatwiej przenieść i składać/rozkładać, przy częstych podróżach.
Koło pępka to nie za wysoko jeszcze? Wydaje mi się, że macica jeszcze nam tam nie zawędrowała, ale mogę się mylic
Gosam
Ja w pierwszej ciąży ruchy poczułam około 18tc a chuda byłam okropnie, w drugiej 16t2d. Teraz mam 15tc i jeszcze nic. Podobno dziecko można wyczuć już jak ma 10 cm
Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom
patisia1218
Ja czasem tez czuje jakies smyranie od srodka i wydaje mi sie ze to dzidzius ale potem mysle ze to moze za wczesnie ale nie moge sie doczekac zeby bylo na zewnatrz juz widac ruchy to jest takie super uczucie
dadzi
Moderatorka
ja czuje od kilku dni, są dni że czuje mocniej, a są takie dni jak wczoraj że prawie nic. Dziś już czułam, co podniosło mnie na duchu. Chyba smakowało maluchowi śniadanie hahah
Mam w tej ciąży łożysko z tyłu więc to może dlatego już czuje. W poprzednich miałam z przodu. Też nie mogę się doczekać aż będzie widać ruchy To jest super
Mam w tej ciąży łożysko z tyłu więc to może dlatego już czuje. W poprzednich miałam z przodu. Też nie mogę się doczekać aż będzie widać ruchy To jest super
reklama
Dadzi ja też mam łożysko z tylu i szczerze to nagranie w brZuszku czuje już od 13 - 14 tygodnia, teraz nawet już ostatnio kopniaka dostalam ;* babel najbardziej ruchliwy po jedzeniuja czuje od kilku dni, są dni że czuje mocniej, a są takie dni jak wczoraj że prawie nic. Dziś już czułam, co podniosło mnie na duchu. Chyba smakowało maluchowi śniadanie hahah
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom