reklama
LADYLI
Fanka BB :)
Ladyli a ile Ci nasz Nowara bierze za wizyty?Mi od samego początku 150 zł i wyszło mi ok 14 wizyt co 3 tyg i mi wychodzi ok 2000 zł przy założeniu 40 tc. Czy w późniejszym etapie ciazy bierze więcej??
Jak Ci wyszło u Nowary za same wizyty 5000 tys?Chyba że liczysz z badaniami prywatnymi i lekami?
Te 5000 tys nie za samego ginekologa , tylko z prenatalnymi, badaniami i witaminami. Zle to napisałam bo zamiast plus miało być w tym
Aaa to dobrze bo już myślałam że ceny wizyt w późniejszym etapie ciazy są wyższe albo chodzi się częściej co 1-2/tydz.Te 5000 tys nie za samego ginekologa , tylko z prenatalnymi, badaniami i witaminami. Zle to napisałam bo zamiast plus miało być w tym
U mnie chodzi się częściej pod koniec ciąży. Teraz raz w miesiącu, potem co 2 tyg
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja p lacilam 180 zł.Hej dziewczyny !
Dlugo nie pisalam, ale oprocz codziennych wymiotow doszlo mi paskudne przeziebienie.. Nic nie robie tylko spie albo wymiotuje.. Koszmar..
Wczoraj w koncu po 6 tygodniach mialam wizyte i usg zeby zobaczyc moje malenstwa Gdyby nie to ze czulam sie okropnie to moglabym tam lezec godzinami i patrzec jak fikaja. Jedno bylo spokojne, machalo raczkami albo zaciskalo piastki a drugie wariowalo na calego narazie plec nieznana ale lekarz podejrzewa parke i ja tez mysle ze to spokojne to dziewczynka a ten szaleniec to chlopak przeziernosc, przegroda nosowa i wszystkie inne parametry w normie.. nastepne usg 14 grudnia a potem juz czesciej..
Teraz musze zrobic pappe, powiecie mi mniej wiecej na jaka kwote sie przygotowac?
LADYLI
Fanka BB :)
Jagi później chodzi się częściej co 2 tyg u naszego gina ale nie długo to trwa.
reklama
P
paulamc
Gość
Hej dziewczyny !
Dlugo nie pisalam, ale oprocz codziennych wymiotow doszlo mi paskudne przeziebienie.. Nic nie robie tylko spie albo wymiotuje.. Koszmar..
Wczoraj w koncu po 6 tygodniach mialam wizyte i usg zeby zobaczyc moje malenstwa Gdyby nie to ze czulam sie okropnie to moglabym tam lezec godzinami i patrzec jak fikaja. Jedno bylo spokojne, machalo raczkami albo zaciskalo piastki a drugie wariowalo na calego narazie plec nieznana ale lekarz podejrzewa parke i ja tez mysle ze to spokojne to dziewczynka a ten szaleniec to chlopak przeziernosc, przegroda nosowa i wszystkie inne parametry w normie.. nastepne usg 14 grudnia a potem juz czesciej..
Teraz musze zrobic pappe, powiecie mi mniej wiecej na jaka kwote sie przygotowac?
Super !!! Gratulacje !