reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Hej dziewczynki ;)

Kurcze powiem Wam przez te moje zle wyniki moczu teraz faktycznie zmuszam sie do wypijania 2 litrów wody codziennie i nie mam siły cały czas sikam mam dość przez to cześciej wstaje w nocy jak sobie pomyśle ze tak powinnam zawsze pic to mi sie płakać chce ze to nie jest tylko na dzisiaj i jutro ;(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurczę ja mam Cebuszke od kilku dni i trochę nie mogę sobie znaleźć pozycji do spania bo nauczona jestem spać prawie na płaskim i trochę za wysoko jest dla mnie. Dziś znalazlam patent na ta poduche więc może będzie już z super :) hahaha widzę jak mój mąż się na nią czai ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam problem z brzuchem. Na opakowaniu są obrazki, i jest tak kobieta spiaca z Cebuszką i ma ona brzuch na niej. Ja nie potrafie sie tak ułożyć, brzuch i tak lezy bezpośrednio na łózku [emoji52]

Ja też muszę sobie kupić jakąś poduche. Za bardzo już mnie plecy bolą i nie dam rady spać :( co do h&m faktycznie mały wybór. Kupiłam sobie póki co spodnie ciążowe i rajstopy ciążowe.

my po dzisiejszej wizycie, wszystko ok, przeziernosci itp w porzadku, wszystko na swoim miejscu. dzidzius wyglada zdrowo powiedzialam lekarzowi ze strasznie sie stresowalam a on powiedzial ze jak chce moge zrobic pappe ale to tylko o 4% pewniejszy wynik od usg a skoro w usg nie ma zadnych odchylen od normy to nie ma potrzeby wydawac 250zl. mnie to o te nawet 250zl nie chodzi... ale skoro usg jest w porzadku to po co mi stresy dla wyniku o 4%dokladniejszego i z czego co czytam wychodza czasem wyniki przeklamane...

no nic. my szczesliwi ze jest ok, dzidzius niech sobie rosnie duzy i zdrowy[emoji8]

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam problem z brzuchem. Na opakowaniu są obrazki, i jest tak kobieta spiaca z Cebuszką i ma ona brzuch na niej. Ja nie potrafie sie tak ułożyć, brzuch i tak lezy bezpośrednio na łózku [emoji52]

Ja mimo wszystko muszę podkładać małego jaśka pod brzuch i wtedy mi wygodnie. Zamiast niego pod głowę idzie cebuszka. Zdarza się, że czasem leżę na prawym boku przytulona po cebuszki. Ogólnie z nią śpi się zdecydowanie lepiej!

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mimo wszystko muszę podkładać małego jaśka pod brzuch i wtedy mi wygodnie. Zamiast niego pod głowę idzie cebuszka. Zdarza się, że czasem leżę na prawym boku przytulona po cebuszki. Ogólnie z nią śpi się zdecydowanie lepiej!

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

O właśnie jasiek! :-) nie pomyślałam o nim

Do góry