reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Gotujesz wywar z warzyw plus przyprawy, dodajesz pieczarki, pora jak lubisz. Można też trochę drobnego makaronu. Lepisz kulki miesne albo z lenistwa nadajesz kształt mała łyżeczka i rzucasz od razu do zupy. Jak się ugotują rozrabiasz serek topiony najlepiej 2 z zupą i zaprawiasz . Smacznego
Coś kiedyś koleżanka mi podała dodawało się jeszcze przyprawę do pizzy i nazywało się to zupa pizza chyba ;) faktycznie szybka i prosta. Nie lubię tylko serków topionych ale gdzieś kiedyś jadłam właśnie taki wywar z pulpecikami i drobnym makaronem i było pycha. Muszę zrobić w przyszłości.

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anusiak, to strasznie długo czekasz. :( Ciekawi mnie, ile zaplacilas za fish?
No pobrane miałam w tamten wtorek a w pt wypadało święto i prawdopodobnie przez to jest dłużej. .ale liczyłam ze pn wtorek albo najpóźniej dziś będą wynik a tu nic[emoji53]płaciłam 750zl.nie wiem czy to wszydtko przez to ze pobierane miałam w Toruniu a to jedzie do łodzi i tam jest badane?jeśli jutro nie będzie wyników to poproszę aby zadzwonili do łodzi co sie dzieje z tymi wynikami albo podali mi nr-to sama zadzwonie-ale na to są niechętnie nastawieni.bo jak nie będzie w tym tyg to po weekendzie we wtorek mina 2 tygodnie!To trochę słabe to przyspieszenie..ja tez rozumiem ze nie maja na to wpływu co się dzieje w tej łodzi no ale to spora opłata..

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

U nas 850 zl. M.zgrzytał zębami (ostatni wydatek 3500zł za remont auta), ale to ja odłożyłam i nawet tego nie odczuje. Kurcze, 2tygodnie to gruba przesada! badanie ma być w ciągu 5dni roboczych! Aż takie to święta nie byly, żeby wyszlo 2 tygodnie obsuwy. :( Ja bym domagała się zwrotu pieniędzy. Za tydzień będziesz miała wynik całego amnio :( :(

U nas 850 zl. M.zgrzytał zębami (ostatni wydatek 3500zł za remont auta), ale to ja odłożyłam i nawet tego nie odczuje. Kurcze, 2tygodnie to gruba przesada! badanie ma być w ciągu 5dni roboczych! Aż takie to święta nie byly, żeby wyszlo 2 tygodnie obsuwy. :( Ja bym domagała się zwrotu pieniędzy. Za tydzień będziesz miała wynik całego amnio :( :(
To fakt końcowy wynik jest w ciągu 3-4 tyg. Jutro będę dzwonić tam znowu i trudno najwyżej zarządam nr telefonu do łodzi bo im to tam obojętnie i nie zależy no ale za coś płacimy jednak..

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny:)
Uff ciężko Was nadrobic:)
Przyszły 3 sukienki z zalando i wszystkie do odesłania. Ja się nie nadaje do zakupów ubrań ciążowych dla siebie [emoji53]
Robię późny obiad cannelloni nadziewane miesem z wrzywami i zapiekane z serem.Maz uwielbia i jak coś przeskrobie zawsze mu je robie:)
Dzisiaj było-30%w tchibo.Pojechalam córce po kamizelkę na jazdę konna.Co tam się działo. Kolejki nie było końca. Zjadłam ciacho,popilam latte i do domku:)

Trzymam kciuki za wszystkie wyniki amio[emoji173]

Cześć Dziewczyny :) doczekałam się w końcu usg genetycznego. Wczoraj pojechałam na badane zestresowana jak nie pamiętam kiedy. Na szczęście wszystko jest ok :) CRL 67mm, NT 1,55 kość nosowa obecna. Uff, odetchnęłam z ulgą. Dzidzia wygląda na aż 2 tyg. starszą i termin z usg wyszedł na 18 maja. Lekarz nawet zażartował "Zmartwiła się Pani, bo wtedy męża w domu nie było ;) Na moje tłumaczenie na temat owulacji, powiedział że kobiety to potrafią sobie ta owulację przesuwać jak chcą :-D w ogóle no taki żartowniś z niego, od razu rozładował atmosferę i przestałam się stresować.

reklama
Do góry