Mój gin w pierwszej ciąży stwierdził że wszystko przebiega dobrze więc to moja decyzja czy będę chodzić częściej czy raz w mcu. Czułam się bardzo dobrze więc nie chodziłam częściej. Miałam do niego nr w razie czego itd ale na szczęście nie musiałam dzwonić mam nadzieje ze tym razem też nie będzie takiej potrzeby..
reklama
Tak mówił że chyba od 35 tc i rozwoju sytuacjiJagi później chodzi się częściej co 2 tyg u naszego gina ale nie długo to trwa.
Przyjaciółka rodziła u niego 2 dzieci teraz w styczniu córkę więc mnie też trochę wdrożyła jak on funkcjonuje.
Wiem że była parę razy z torba do porodu i 3 x ja odesłał
beatajak13
Fanka BB :)
Dziewczyny w sklepie internetowym c&a w outlecie są przeceny ubrań ciążowych. Może coś znajdziecie dla siebie [emoji5]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Klaudyna92
Hej :-) Ja dzisiaj zaliczyłam pierwszy raz z Cebuszką, jestem zachwycona :-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie wszyscy cebuszke wykorzystują, od najstarszego do najmłodszego w różnych pozycjach.Hej :-) Ja dzisiaj zaliczyłam pierwszy raz z Cebuszką, jestem zachwycona :-)
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Koniczyna05
Ja też powoli szukam spodni, bluzki, swetry i kurtki, w hm byłam dwóch i rzeczywiście mały wybór, Jagi zastanawiałam się nad Załężem może tam będzie jakaś odzież ciążowa
Klaudyna92
U mnie wszyscy cebuszke wykorzystują, od najstarszego do najmłodszego w różnych pozycjach.
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Cebuszka do dobra przyjaciółka rodziny :-)
reklama
Klaudyna92