reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Hej,
Wlasnie skonczylam pierwsza partie bombek decoupage. Bola Mnie plecy i ogolnie padam.

Ps. Tez macie Taka Wstretna Cere? Ja Mam Porazke. JakbY Tego Bylo Malo, W ciagu Dnia przetluszczaja Mi Sie Wlosy. wrrr :(

reklama
Ja miałam problemy z cerą przez całe życie. A od 3 lat jest idealna.
Az przestałam się malować na codzień. Wcześniej nawet pobiegać szłam w pokładzie, bo było mi wstyd się ludziom pokazać.
W tej ciąży wyskoczył mi jeden mikroskopijny pryszczyk i zaraz zniknął. [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie tez kiepska cera i strasznie blada jestem na twarzy :)

Taka glodna sie zrobilam ze musialam zjesc :( i ciagle pije a obiecalam sobie ze na noc tyle nie bede ale coz zrobic jak pragnienie silniejsze :)

reklama
Dziękuję za przyjęcie :) ja juz jestem po usg genetycznym wszystko jest dobrze :) od paru dni przeszły mi mdłości które mocno dawały mi w kość na poczatku ciąży :) dzidzie juz często czuje w brzuchu jak szaleje :) za mną ciężki weekend ponieważ całe dnie spędzałam na uczelni na szczęście to już ostatni rok :)

Do góry