reklama
beatajak13
Fanka BB :)
Hej,
Wlasnie skonczylam pierwsza partie bombek decoupage. Bola Mnie plecy i ogolnie padam.
Ps. Tez macie Taka Wstretna Cere? Ja Mam Porazke. JakbY Tego Bylo Malo, W ciagu Dnia przetluszczaja Mi Sie Wlosy. wrrr
Blondie też tak mam cera masakra jak u nastolatki, tyle pryszczy!
Sorki :-). Jeszcze będziesz miała skopane nery :-). Powodzenia jutro!Kurcze no mozliwe, ale chciałabym, aby to było od maluszka . Chyba za szczera byłaś w swojej odpowiedzi haha
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Beciaczek@
Nie umiem sobie wyobrazic ze coś bedzie mi sie ruszało w brzuchu ))
Aśka Grubaśka
Sorki :-). Jeszcze będziesz miała skopane nery :-). Powodzenia jutro!
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Spoko, spoko . Dziękuje!
Ja tez mam masakryczne cerę, co chwila mi cos wyskakuje :/.
Blondie
Ja Niby Tez, Ale Doczekac Sie Nie Umiem Jutro 14T0d z kazdym dniem coraz blizej <3Nie umiem sobie wyobrazic ze coś bedzie mi sie ruszało w brzuchu ))
Ja Nigdy nie mialam problemow z Cera, a teraz. . . jak potworekJa tez mam masakryczne cerę, co chwila mi cos wyskakuje :/.
Ja miałam problemy z cerą przez całe życie. A od 3 lat jest idealna.
Az przestałam się malować na codzień. Wcześniej nawet pobiegać szłam w pokładzie, bo było mi wstyd się ludziom pokazać.
W tej ciąży wyskoczył mi jeden mikroskopijny pryszczyk i zaraz zniknął. [emoji6]
Az przestałam się malować na codzień. Wcześniej nawet pobiegać szłam w pokładzie, bo było mi wstyd się ludziom pokazać.
W tej ciąży wyskoczył mi jeden mikroskopijny pryszczyk i zaraz zniknął. [emoji6]
Beciaczek@
Ja Niby Tez, Ale Doczekac Sie Nie Umiem Jutro 14T0d z kazdym dniem coraz blizej <3
Ja Nigdy nie mialam problemow z Cera, a teraz. . . jak potworek
Tez sie nie moge doczekać, ale to moja pierwsza ciąża i wydaje mi sie to takie az niemożliwe ))
A i ja jutro tez 14t0d )))
P
paulamc
Gość
U mnie tez kiepska cera i strasznie blada jestem na twarzy
Taka glodna sie zrobilam ze musialam zjesc i ciagle pije a obiecalam sobie ze na noc tyle nie bede ale coz zrobic jak pragnienie silniejsze
Taka glodna sie zrobilam ze musialam zjesc i ciagle pije a obiecalam sobie ze na noc tyle nie bede ale coz zrobic jak pragnienie silniejsze
reklama
Dziękuję za przyjęcie ja juz jestem po usg genetycznym wszystko jest dobrze od paru dni przeszły mi mdłości które mocno dawały mi w kość na poczatku ciąży dzidzie juz często czuje w brzuchu jak szaleje za mną ciężki weekend ponieważ całe dnie spędzałam na uczelni na szczęście to już ostatni rok