reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Moja cera również tragedia, pryszcz obok pryszcza [emoji35] Ale za to włosy się mniej przetłuszczają. Wczesniej musialam myc praktycznie codziennie, a teraz 3-4 dni spoko :-)
Wróciliśmy niedawno z Tesco, kupiłam 5-pak body z długim rękawem, rozmiar 3-6 miesięcy, bo te Newborn takie jakieś malutkie się wydają.

Macie jakieś doświadczenie z rozmiarówką w Tesco? :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny, mam pytanie. Czy któraś z Was ma ciążę bezobjawowa? Przepraszam że tak wyskakuje,ale bardzo mi pomożecie...

Cześć!
Hurra, wstalam jakieś 10 minut temu. :) Cudownie. :) Moje dziecko bezpowrotnie zagarnelo poduszkę, więc chyba pokopytkuję do sklepów i rozejrzę się za drugą. Ciekawe, o której T.dziś wstanie? W normalne dni przedszkolne nie idzie go.obudzić. W weekend 6.00 rano już szaleje i mam się z nim bawić.. ;)

Ja tez objawowa wiec przykro mi. A w ogóle to spać dziś nie mogę ;/od 4 się kręcę ale może to dlatego że jestem chora ;( stan podgoraczkowy, gardło boli jak cholera i katar. Lecę do lekarza po zwolnienie, nie mam zamiaru się męczyć w robocie. Miłego dnia mamuśki

Cześć dziewczyny, mam pytanie. Czy któraś z Was ma ciążę bezobjawowa? Przepraszam że tak wyskakuje,ale bardzo mi pomożecie...
Moja przyjaciółka miała bezobjawową. Okresy miała nieregularne to się nie przejmowała, była dosyć puszysta i łożysko miała na przedniej ścianie to ruchów też nie bardzo czuła. Zorientowała się dosyć późno, nawet bardzo późno. Była w ciężkim szoku, bo myślała, że brak okresu to menopauza. To była jej czwarta ciąża.

Blondie teraz już powoli cera mi się normuje, ale wczesniej wyskakiwaly mi strasznie bolące i duże pryszcze

Witam z rana. P mnie obudził jak do pracy się szykował, zaraz jadę badania na tarczycę zrobić. Znowu pobieranie krwi [emoji20]

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry