reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Też się obudziłam o 3:55 i nie spałam do 5:30... Co kilka dni trafia mi się taka przerywana noc. Na dodatek o 5:00 zachciało mi się wymiotować, mimo że żołądek kompletnie pusty. Więc tak mnie wyszarpało, że aż rozbolał, trochę żółci wyleciało, ale za to w końcu zasnęłam...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Współczuję takich wrednych tesciowych. Moja może ideałem nie jest ale jest fajna. Nie wtrąca się ale dzwoni, czasem odwiedza, podrzuca jajka od szczęśliwych kur ;) mieszkamy bardzo blisko, blok w blok. Na początku byłam przeciwna ale super mieszkanie wiec pomyślałam czemu nie no i okazało się to super rozwiązaniem bo teście prawie w ogóle nie przychodzą a my zawsze mamy blisko żeby młodego podrzucić w razie czego ;p i wychodzi na to ze my częściej u nich jak oni u nas. Z resztą wnusia kochają ponad życie, rozpieszczaja w ramach rozsądku wiec jest ok

Witam nowe mamusie ;) napiszcie coś więcej o sobie. Skąd jesteście?

Ja dziś na 15.15 mam prenatalne ;) wiec po pracy prosto lecę, doczekać się nie mogę ;) trzymajcie kciuki!!

Hej

Witam nowe mamusie

Ja nie piszę, bo sama nie wiem co się ze mną dzieje, nie chce Wam smucic, a ostatnio coraz częściej mam taki stekajacy nastrój. Objawy nic nie mijaja, wachania nastrojów mam coraz gorsze i sił brak, to mnie chyba najbardziej dobija

Któraś napisała, że tesciowa będzie miała pretensje, że nie zostaliście jej o zgodę. U mnie tak ze szwagierka będzie. No bo jak to ona ma PRAWO takie rzeczy wiedziec, a my mamy OBOWIĄZEK ja informować.

U mnie wie o ciąży tylko moja mama, koleżanki z mojej pracy, szef P i niektórzy koledzy z pracy. Nikt ze znajomych i przyjaciół nie wie i póki co dobrze mi z tym

JANKA który ty masz dokładny tydzień i dzień ciąży????

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas to samo.
Maz,mama,brat z zona,szef w pracy bo juz nie pracuje i moje dwie przyjaciolki.
Reszta nie wie i dobrze mi z tym jakos Ci powiem[emoji4]

A co to za smutki Cie biorą?Pogoda?Zle samopoczucie?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

A tata jak?Bylas mlodsza czy starsza z rodzenstwa?
Moj zmarl jak mialam 18lat.
Z mama moge sie poklocic az dym leci ale za chwile pijemy razek kawe.Szybko oczyszczamy atmosfere[emoji4]

Jestem najmlodsza z trójki rodzenstwa.
Tata zmarł 10 lat temu. Moj P mówi, że tata mnie kochał tak, że mama musiała odemnie więcej wymagac, żebym wyszła na ludzi. Bardzo by się cieszył. Jak młoda się urodziła była oczkiem w jego głowie. Chodził z nią na spacery, chętnie z nią zostawał. Małego niestety już nie zobaczył. Strasznie mi go brakuje, pomimo upływu lat

Moja jedna siostra i brat i partner Mamy. Pozostali bracia nie wiedza bo jeden pracuje za granica i nie chce mu mowić przez telefon a ten drugi to ten co ma Żonę i te problemy wiec nie chce narazie nic mowić bo nie chce robić im przykrości. Moja koleżanka wie bo mamy dzieci z tego samego rocznika 2013, oba tez jest w ciąży i ma termin na kwiecień [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem najmlodsza z trójki rodzenstwa.
Tata zmarł 10 lat temu. Moj P mówi, że tata mnie kochał tak, że mama musiała odemnie więcej wymagac, żebym wyszła na ludzi. Bardzo by się cieszył. Jak młoda się urodziła była oczkiem w jego głowie. Chodził z nią na spacery, chętnie z nią zostawał. Małego niestety już nie zobaczył. Strasznie mi go brakuje, pomimo upływu lat

Ja tego nie moge powiedziec o moim tacie.Niby był ale..... jak mysle o zmarlych to najpierw przychodza dziadkowie (rodzice mojej mamy)cudowne dziecinstwo miałam z dziadkami[emoji4]Kazdemu dziecku zycze takich dziadkow i babc[emoji4]Strasznie mi ich brakuje[emoji45]

Trzymam kciuki za prenatalne dziewczyny. [emoji8]

Ja dostalam ochrzan od lekarza za przybieranie na wadze upps, 3 kilo na plus. 56 kilo w ubraniu i butach [emoji39] w domu mam kilo mniej jak sie ważę.

reklama
Do góry