reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Trzymam kciuki za prenatalne dziewczyny. [emoji8]

Ja dostalam ochrzan od lekarza za przybieranie na wadze upps, 3 kilo na plus. 56 kilo w ubraniu i butach [emoji39] w domu mam kilo mniej jak sie ważę.

3 kg od wizyty do wizyty?W jakim okresie?
Mi kazal sie wazyc w domu rano po.siku bo wie ze wazenie np.o 19 nie ma sensu.Ale wage w gabinecie ma bo trzeba.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Janka trzymam kciuki bardzo mocno. Który masz dzisiaj tydzień i dzień ciąży. Mamy termin ten sam, a ja mam dopiero za poltora tygodnia prenatalne i nie wiem czy nie za późno

Beatajak13 trzymam kciuki za dobre wyniki

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom
Jutro bedzie 11t4d.. Troche wczesnie, ale lekarka u ktorej chcialam zrobic idzie potem na 2 tyg na urlop. Ide z mezem.. Zobaczymy czy go wpuszcza.

Za poltora tygodnia wciaz bedziesz w oknie.. Ja sie martwie, ze za wczesnie.. Eh.. Ogolnie o wszystko sie martwie :p

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas to samo.
Maz,mama,brat z zona,szef w pracy bo juz nie pracuje i moje dwie przyjaciolki.
Reszta nie wie i dobrze mi z tym jakos Ci powiem[emoji4]

A co to za smutki Cie biorą?Pogoda?Zle samopoczucie?

Trochę to że nie mam siły. Trochę Wszystkich Świętych, a ja straszny wrazliwiec jestem. No i trochę problemów jest bo szwagierka gwiazdorzy.

P chce jeszcze starszej siostrze powiedzieć, bo ona jest ok, no i jeszcze sąsiadowi, bo też jest super, a cała reszta niech się domyśla
Mam trzy córki :) najstarsza ma 7 lat, srednia 4, a najmłodsza 2,5 :)
Super, ja mam córkę i syna. Teraz P chce znowu córkę, mówi, że syn może być następny. Zawsze chcieliśmy mieć 4 dzieciaków

Moja Mama się cieszy umiarkowanie, u starszego brata bratowa ma problemy z zajściem w ciąże i przez to mama średnio się cieszy bo my mamy juz Tymka... Tesciowa nie wie, ja jej nie powiem a Maż nie ma z Nią żadnej więzi wiec nie spieszy się do kontaktu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No i Tymek będzie miał rodzeństwo. To jest wasze życie i wasze decyzje. A bratu i bratowej trzeba życzyć jak najlepiej

Sent from my LG-D280 using Forum BabyBoom mobile app

To nie jest zle:)
Chcesz moja rozpiske?Fajne dania,pelnowartosciowe.

Jagi06, a czy ja mogłabym prosić rozpiske? Nie mam w ogoke pomysłu co i jak jeść, ciągnie mnie cały czas do słodkiego, boje się ze będę wyglądać jak wieloryb, nie dość ze teraz nie należę do najszczuplejszych to Jeszcze się roztyje na dobre w ciąży. Mój mail m-blaszczyk88@wp.pl

Ja tego nie moge powiedziec o moim tacie.Niby był ale..... jak mysle o zmarlych to najpierw przychodza dziadkowie (rodzice mojej mamy)cudowne dziecinstwo miałam z dziadkami[emoji4]Kazdemu dziecku zycze takich dziadkow i babc[emoji4]Strasznie mi ich brakuje[emoji45]

Dziadków też miałam wspaniałych. Długo się nimi opiekowalismy w chorobie, mimo, że było ciężko dziękuję za każdą chwilę która z nami byli. Ciężkie to życie i te wspomnienia radosna, a jednocześnie bolą

Trzymam kciuki za prenatalne dziewczyny. [emoji8]

Ja dostalam ochrzan od lekarza za przybieranie na wadze upps, 3 kilo na plus. 56 kilo w ubraniu i butach [emoji39] w domu mam kilo mniej jak sie ważę.

Ja tak z małym przybieralam. Trzy tygodnie-trzy kilo no i skończyło się na 40 na plusie. No ale naprawdę się pilnowalam. Teraz za to co wizyta to mniej ważne

Jutro bedzie 11t4d.. Troche wczesnie, ale lekarka u ktorej chcialam zrobic idzie potem na 2 tyg na urlop. Ide z mezem.. Zobaczymy czy go wpuszcza.

Za poltora tygodnia wciaz bedziesz w oknie.. Ja sie martwie, ze za wczesnie.. Eh.. Ogolnie o wszystko sie martwie :p

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

A to mnie gin wyliczył, że jutro zaczynam 12 tydzień. Zreszta to tylko trzy dni roznicy. Ja też o wszystko się martwię, no i doczekać się nie mogę wizyty. Ech całkiem inna ta moja ciąża od poprzednich

Sent from my LG-D280 using Forum BabyBoom mobile app

Jagi06, a czy ja mogłabym prosić rozpiske? Nie mam w ogoke pomysłu co i jak jeść, ciągnie mnie cały czas do słodkiego, boje się ze będę wyglądać jak wieloryb, nie dość ze teraz nie należę do najszczuplejszych to Jeszcze się roztyje na dobre w ciąży. Mój mail m-blaszczyk88@wp.pl
Jasne.Zaraz Ci wysle i daj cynka czy doszlo.
PS.mam bardzo dobre wyniki krwi i moczu takze jest ok:)

reklama
Ja w pierwszej ciąży chudłam cały czas [emoji52] nic nie przytyłam a po porodzie od razu zeszło ze mnie 13 kg. Po ciąży ważyłam 15 kg mniej niż przed [emoji854] niestety potem nadrobiłam. Teraz waga stoi w miejscu póki co

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry